Yargı dizisi bugün var mı, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kahramanmaraş’taki şiddetli iki deprem sonrası dizi dünyasında hayat durmuş, yeni bölümlere ara verilmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Yargı dizisi bugün var mı, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

12.02.2023-15:08 - (Son Güncelleme: 12.02.2023-15:08) Yargı dizisi bugün var mı, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

6 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 04.17’de tarihinin en şiddetli depremine uyanan Türkiye’de yürekler Kahramanmaraş’taki depremde hayatını kaybedenler için yandı. 10 ilde daha vahim sonuçlara yol açan depremin ardından 20 binin üzerinde vatandaşımız hayatını kaybederken, ekranlarda dizilerin ve diğer yapımların yeni bölümlerinin bir süre ekrana gelmeyeceği duyuruldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Yargı dizisi bugün var mı, neden yok? Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yargı dizisi bugün var mı, neden yok?

Her hafta Pazar günü Kanal D ekranlarında izleyenlerle buluşan sevilen dizi Yargı’nın yeni bölümlerinin  Kahramanmaraş’taki acı depremler sebebiyle yayınlanmayacağı açıklandı. Dolayısıyla Yargı dizisinin yeni bölümü bu akşam da ekranlarda olmayacak. 

Yargı Bugün Var Mı

Yargı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yargı dizisi yeni bölümü bu akşam Kanal D’de yayınlanmayacak. Dizinin yayınlanacağı saatte Kanal D’de deprem özel yayını gerçekleştirilecek. Yargı dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı konusunda resmi bir açıklama bulunmuyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal