Yaralı Kalbim Dizisi Konusu Nedir?

Kanal 7 Hint dizisi fulyasına hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı Hint dizileri izleyicisi ile buluşuyor. Yaralı Kalbim dizisinin konusu nedir? Yaralı Kalbim dizisi oyuncuları kimlerdir?

16.02.2021-17:51 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-17:51) Yaralı Kalbim Dizisi Konusu Nedir?

Kanal 7 farklı konulardaki Hint dizilerini yayınlanmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Yaralı Kalbim dizisi. Yaralı Kalbim dizisinin konusu nedir? Yaralı Kalbim oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? 

Ülkemizde Hint dizilerine olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Kanal 7 ekranlarında yeni bir Hint dizisi yayınlanacak. Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Yaralı Kalbim’in konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor.

Yaralı Kalbim dizisinin orijinal adı Geet-Hui Sabse Parayi’dir. Dizi 5 Nisan 2010 tarihinde yayınlanmaya başlarken 2011 yılında final yapmıştır. Dizi toplamda 470 bölümdür. Dizinin yönetmeni ise Nissar Parvez’dir.

YARALI KALBİM DİZİSİ OYUNCU KADROSU 

Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhary, Abhinav Shukla, Karishma Randhawa, Vishal Thakkar, Piyush Sahdev- Arjun, Suhasini Mulay/Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais Nandini ve Tanushree Kaushal yer almaktadır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal