Yaralı aslan Karagümrük deplasmanında: Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman? Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hakemler açıklandı mı?

Son 3 haftada yaşadığı puan kayıplarıyla zirveden uzaklaşan Galatasaray deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar kritik karşılaşmaya ciddi eksiklerle çıkacak. Peki Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman? Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hakemler açıklandı mı? İşte soruların cevapları...

28.10.2022-13:55 - (Son Güncelleme: 28.10.2022-13:55)

Süper Lig’de 12. haftanın açılış maçında Galatasaray deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Geçen hafta oldukça gergin ve tartışmalı pozisyonlarla geçen bir maçın sonunda Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, son iki maçında galip gelerek nefes alan Fatih Karagümrük’ü deplasmanda yenerek 3 maçlık galibiyet hasretine artık dur demek istiyor. Sarı kırmızılılar bu önemli karşılaşmaya ciddi eksiklerle çıkacak. Peki Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman? Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hakemleri açıklandı mı?

Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 12. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Fatih Karagümrük ile bugün saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Her iki takımın da kazanmak istediği bu mücadele Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.

Fatih Karagümrük Galatasaray

Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hakemleri açıklandı mı?

Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hakemleri açıklandı. Karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Mustafa Sönmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi Burak Şeker olacak.

Fatih Karagümrük Galatasaray muhtemel 11'ler:

Fatih Karagümrük: Viviano, Biraschi, Caulker, Dresevic, Caner, Lawrence, Jimmy, Ozdoev, Kouassi, Borini, Kerim Frei

Galatasaray: Muslera, Dubois, Nelsson, Emin, Emre Taşdemir, Oliveira, Torreira, Barış (Kerem), Mertens, Rashica, Icardi

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal