Günde 40 bin TL yetmiyor: Ebru Polat takipçilerine içini döktü! Çok mutsuzum çok

Sahibi olduğu kozmetik firmasından günlük 40 bin TL kazandığı iddia edilen Ebru Polat sosyal medya hesabından takipçilerine içini döktü. Geçtiğimiz günlerde 900 TL’lik sakızı çiğnemesiyle gündem olan Polat, ‘’Çok mutsuzum çok’’ ifadelerini kullandı.

28.10.2022-13:37 - (Son Güncelleme: 28.10.2022-13:37) Günde 40 bin TL yetmiyor: Ebru Polat takipçilerine içini döktü! Çok mutsuzum çok

Geçen 15 yılın ardından avukatlık mesleğine geri dönen Ebru Polat, sosyal medya hesabından takipçilerine içini döktü. Geçtiğimiz günlerde 900 TL’lik sakızı çiğnemesiyle gündem olan Polat, ‘’Çok mutsuzum çok’’ ifadelerini kullandı. Polat ayrıca  ''Ben özel bir ruhum. Bünyem bunları kaldırmıyor'' sözlerine de yer verdi.

Ebru Polat takipçilerine içini döktü

Geçtiğimiz günlerde bir sakıza 900 TL verdiği için linç edilen Ebru Polat, ''Sigaram yok, alkolüm yok'' diyerek kendini savunmuştu. Sosyal medyayı aktif kullanan Polat, dün akşam saatlerinde yaptığı sitem dolu paylaşımla dikkat çekti.

Ebru Polat

Ebru Polat, ''Kendime yaptığım haksızlıklar... Ne kadar sıkıldım, ne kadar bıktım her gün aynı şeyleri yapmaktan... Beni asla anlamayan duygu fakiri insanlarla mutsuz olduğum ortamda kalmaktan, enerjimi emmelerinden, sığ fikirlerini, sıradan hayatlarını bana empoze etmeye çalışmalarından ve bunu normal görmelerinden... Ben özel bir ruhum, bünyem bunları kaldırmıyor. Mutsuzum kısacası çok mutsuz...'' ifadelerini kullandı.

Güzellik sektörüne de girmişti

İddialı paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Ebru Polat, zengin ve kültürlü gençlerin kendisine kölelik teklifinde bulunduğunu anlatmıştı. Lisans eğitimini Hukuk üzerine yapan Ebru Polat, şarkıcılığa soyununca mesleği bırakmış, sonrasında güzellik sektörüne girmişti.

Ebru Polat-1

Kendi adını verdiği güzellik salonlarını işleten Ebru Polat, ''Artık avukat hanım diyeceksiniz'' sözleriyle eski mesleğine geri döndüğünü duyurmuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal