Ünlü mankenden sevenlerine kötü haber: Kanser savaşını kaybetti

Bir dönemin ünlü mankenleri arasında yer alan Sinem Üretmen’den sevenlerine acı haber geldi. Deniz Pulaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanser tedavisi gören Sinem Üretmen’in hayatını kaybettiğini duyurdu.

24.10.2022-16:39 - (Son Güncelleme: 24.10.2022-16:39) Ünlü mankenden sevenlerine kötü haber: Kanser savaşını kaybetti

90’lı yılların en dikkat çeken mankenlerinden birisi olan Sinem Üretmen’den hayranlarını üzecek haber geldi. Deniz Pulaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre 51 yaşındaki manken bugün hayata gözlerini yumdu. Pulaş’ın açıklamasında Sinem Üretmen’in kanser olduğu ve bir süredir tedavi gördüğü de belirtildi.

Kanser savaşını kaybetti

Deniz Pulaş, sosyal medya hesabından, ‘’Seni hiç unutmayacağım Sinem’’ notuyla bir gönderi paylaşarak Sinem Üretmen’in ölüm haberini duyurdu. 

Sinem Üretmen hayatını kaybetti

Sinem Üretmen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sinem Üretmen, 1 Ocak 1971 tarihinde doğdu. 1994 yapımı 'Bir Sonbahar Hikayesi' filmi ile izleyici karşısına çıkan Sinem Üretmen, 1995 yılında 'Zıpçıktı', 1996'da 'Tatlı Kaçıklar', 1998 yılında ise 'Örümcek' dizilerinde rol aldı. Burak Kut'un Bebeğim ve Demet Sağıroğlu'nun Kınalı Bebek kliplerinde oynayan Sinem Üretmen’in bir süredir kanser tedavisi gördüğü ifade ediliyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal