Yalnız Hissettiğinizde Yapmanız Gerekenler

İçinde olduğunuz hal ne olursa olsun yalnız değilsiniz, ötelenmişlik ya da yalnızlık duygularınız kalıcı değildir ve kendinizi diğer insanlara daha bağlı hissedebilmeniz için uygulayabileceğiniz birkaç şey var.

17.07.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-11:16) Yalnız Hissettiğinizde Yapmanız Gerekenler

Yalnızlık geçici bir durumdur. Bu durumu kalıcı yapmamak adına bazı adımlar atmanız gerekiyor. Hem uzun vadede ruh sağlığınız için hem de mutluluğunuz için bu adımları atmanız şart.

ARKADAŞ ÇAĞIRIN

Üzgün hissettiğinizde bunu yapmak zor gelebilir; ancak güvenin, arkadaşlar böyle vakitler için varlar. Numarayı çevirmek çok zor oluyorsa eğer mesaj atmayı deneyin. Bazen biriyle yalnızca konuşmak bile kişiye kendini epey iyi hissettirebilir.

ÇEVRİMİÇİ OLUN

İnternette ‘muhteşem tatil mekânları’ nı aratmak bile birkaç dakikalığına da olsa halinizi yerine getirecektir. Bloğunuza bir şeyler karalamak ya da Twitter’da zaman geçirmek de işinize yarayabilir.

BİR FİLM İZLEYİN

Kendinize dışarıdan yemek isteyin ve bir romantik komedi ya da aksiyon filmi açıp kanepenize uzanın. Farklı bir dünyanın içerisinde kaybolun. Ya da bir fincan çay, hoş bir çikolata ve kitabınızla battaniyenin altına girin. Bana göre değil diyorsanız eğer dışarı çıkıp biraz ferah hava almak da rahatlamanızı sağlayacaktır.

DIŞARI ÇIKIN

Arkadaşlarınızın yaptıkları çılgınca aktiviteleri sosyal medya hesaplarından takip etmek yerine eyleme geçin. Gece dışarı çıkma hazırlığı yapın ya da partnerinizi şaşırtıcı bir randevu ile şaşırtın.

DESTEK ARAYIN

Bu şekilde hissediyor olmanızın belki de daha büyük nedenleri vardır. Eğer hal bu ise, önemli olduğunuzu ve sevildiğinizi hatırlayın. destek isteyin. Mutluluğu hak ediyorsunuz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal