Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak? Yalı Çapkını hangi bölümde sezon final yapacak? Yalı Çapkını dizisi sezon finali tarihi belli oldu

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın sezon finali tarihi dizi severler tarafından araştırılıyor. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı dizinin hangi bölümde sezon finali yapacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak? Yalı Çapkını hangi bölümde sezon final yapacak? İşte konu hakkında merak edilenler...

02.06.2023-16:35 - (Son Güncelleme: 02.06.2023-16:35)

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı, senaristliğini ise Mehmet Barış Günger’in üstlendiği Yalı Çapkını dizisi her Cuma günü Star TV ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yeni sezonun en başarılı yapımlarında yer almayı başaran dizinin ne zaman tatile gireceğini öğrenmek isteyenler internet üzerinden Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak? Yalı Çapkını hangi bölümde sezon final yapacak? Gibi soruların araştırmalarını sürdürüyor. 

Yalı Çapkını sezon finali ne zaman yapacak?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını dizisinin 35. bölümü bu akşam saat 20.00’de yayınlanacak. Öte yandan iddialı yapımın sezon finali tarihi de belli oldu.

Yalı Çapkını Sezon Finali Ne Zaman

Yalı Çapkını dizisi 9 Haziran 2023 Cuma günü yayınlanacak olan 36. bölüm ile beraber sezon finali yapacak. Dizinin 2. sezonuna Eylül-Ekim ayları arasında başlaması bekleniyor. 

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Seyran ve Suna'yı düğünden kaçıran Ferit ve Abidin gidilecek en güvenli yeri bulmaya çalışmaktadır. Seyran'la Suna ise korksalar da yollarından geri dönmemekte kararlıdırlar. Saffet Ağa ve Kazım Ağa topluca Korhanlar'dan hesap sormaya yalıya gelirler. Esme, Kazım'a beklenmedik bir çıkış yapar. Yalıdaki herkes Ferit, Seyran ve Suna'yı bulmak için el ele verir. Fuat ise Asuman'la beraber Ferit'e destek olmak için harekete geçer. Tarık, herkesin olduğu gibi Fuat'ın da ensesindedir. Yalıya gelen haber ise her şeyi değiştirecektir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal