Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı yayınlandı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Star TV’nin fenomen dizisi Yalı Çapkını’nın yeni bölümü, bayram arası sonrası ilk kez yayınlanacak. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin başrol olduğu, çok sayıda önemli ismin de bu ikiliye eşlik ettiği dizinin 66. bölüm fragmanının yayınlanmasıyla beraber herkes akşam saatlerini beklemeye başladı. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

19.04.2024-11:31 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-11:31)

Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor’un başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını’nın yeni bölüm özeti milyonlarca izleyicinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bayram tatili nedeniyle 1 hafta ertelenen Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı an itibariyle yayınlandı. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Ferit, Seyran'ın kaçırılmasıyla büyük bir öfke ve panik içindedir. Kaçırılmanın sorumlularını bulmak için her ihtimali değerlendirir. Kazım, kızının kaçırılmasıyla ilgili olarak Korhan'ların evine baskın düzenler, çünkü kızına sahip çıkamadıklarını düşünür. Bu gelişmeler Halis Ağa ile Ferit arasında büyük bir çatışmaya neden olur. Hattuç'un anlattıkları ise Ferit'in kaygılarını artırır, çünkü Seyran'ın başına gelebilecekler konusunda endişelidir.

Yalı Çapkını 66. bölüm fragmanı yayınlandı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Seyran, Ece'nin zarar görmemesi için çaba gösterirken, Mezide'nin kötü niyetli olduğunu fark eder. İfakat'ın tuhaf bir durumda yakalanması, Gülgün'ün yıllardır beklediği fırsatı elde etmesine yol açar. Seyran'ı kurtarmak için büyük bir operasyon başlatılırken, Ferit ve Seyran ölümle yaşam arasındaki ince çizginin üzerindedirler.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal