19 Nisan 2024 AFAD Kandilli son depremler listesi: Bugün deprem oldu mu? Nerede deprem oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan son dakika depremleri vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. Dün Tokat’ta meydana gelen depremlerin ardından internet üzerinden 19 Nisan 2024 AFAD Kandilli son depremler listesi terimleri sıkça sorgulanmaya başlandı. Detaylar haberimizde…

19.04.2024-11:21 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-11:21)

Tokat’ta meydana gelen üst üste depremler sonrası vatandaşlarda endişe hakim oldu. Türkiye’nin her noktasında meydana gelen depremlerin detaylarını açıklayan AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından son dakika olarak açıklanıyor. Yaşadıkları yerdeki depremlerin saatini, şiddetini ve merkez üssünü merak edenler ise arama motorlarına yönelerek araştırma yapıyor. Peki Bugün deprem oldu mu? Nerede deprem oldu?

Bugün deprem oldu mu?

Bugün Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremi duyurdu. Aynı gün Kahramanmaraş'ta da saat 08.45'te 3,9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. 

19 Nisan 2024 AFAD Kandilli son depremler listesi: Bugün deprem oldu mu? Nerede deprem oldu?

AFAD'ın verilerine göre, Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde gerçekleşen depremin derinliği yaklaşık 11 kilometre olarak ölçüldü.

Türkiye’deki depremlerin güncel verilerine ulaşmak için AFAD ve Kandilli Rasathanesi resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal