Sakla Beni 24. bölüm fragmanı yayınlandı: Star TV dizisi Sakla Beni’nin yeni bölümünde neler olacak?

Sakla Beni dizisinin yeni bölümü her hafta Perşembe günleri izleyenler tarafından araştırılıyor. Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Cemre Baysel yer alıyor. Peki Star TV dizisi Sakla Beni’nin yeni bölümünde neler olacak? İşte Sakla Beni 24. bölüm özeti…

18.04.2024-16:40 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-16:40) Sakla Beni 24. bölüm fragmanı yayınlandı: Star TV dizisi Sakla Beni’nin yeni bölümünde neler olacak?

Star TV’de her hafta Perşembe günü yayınlanan Sakla Beni dizisi izleyenlerin merakla izlediği diziler arasında yer alıyor. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel ikilisinin yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu seyircileri Star TV ekranlarına kilitlemeyi başarıyor. Peki Star TV dizisi Sakla Beni’nin yeni bölümünde neler olacak?

Star TV dizisi Sakla Beni’nin yeni bölümünde neler olacak?

Mete'nin İncila'ya olan sevgisini açıklaması herkesi şaşırttı. Artık gerçekleri saklamaktan vazgeçen Mete, bu adımı atmaktan pişmanlık duymazken, İncila ise bu tür bir açıklamanın herkesin önünde yapılmasını doğru bulmuyor.

Sakla Beni 24. bölüm fragmanı yayınlandı: Star TV dizisi Sakla Beni’nin yeni bölümünde neler olacak?

Aşka ve sevgiye inanan Naz, Mete ile İncila arasındaki duyguları kabullenmeye başlasa da gerçeklerin saklandığı için kendini aldatılmış hissediyor. Ona en büyük destek yine Kadir'den geliyor. Mete ile İncila ise ortaya çıkan gerçeklerle sarsılan aile ilişkilerini düzeltmek için çaba harcıyorlar. Naz ile Kadir, ilişkilerinde büyük ve heyecan verici adımlar atıyorlar. Hayata dair bazı gerçekleri daha iyi anlayan Kont Ziya, Atıf ile karşı karşıya geliyor. İntikam peşinde koşan beklenmedik bir düşman, Kont Ziya'nın karşısına aniden çıkıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal