Potada derbi heyecanı: Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Emlakjet karşı karşıya gelecek. Haftanın önemli maçında her iki takım da taraftarını sevindirmeyi hedefliyor. Peki Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın detayları…

18.04.2024-16:27 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-16:27) Potada derbi heyecanı: Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbolda derbi heyecanı spor severleri saracak. Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko Beşiktaş Emlakjet ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk mücadelesi veren iki ezeli rakibin de tek amacı bu akşam oynanacak olan derbiden galibiyetle ayrılmak olacak. Peki Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet ile 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 19.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma Bein Sports 5 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Potada derbi heyecanı: Fenerbahçe Beko-Beşiktaş Emlakjet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, ligde 26 karşılaşmada 21 kez galip gelirken, 5 mağlubiyet aldı. Beşiktaş Emlakjet ise aynı sayıda maçta 19 galibiyet elde ederken, 7 kez sahadan mağlup ayrıldı. İki ekip arasındaki ilk yarı maçını ise Beşiktaş Emlakjet, 68-63'lük skorla kazanmayı başardı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal