Hudutsuz Sevda 28. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda dizisinin 28. bölümü Now TV ekranlarında yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 18 Nisan 2024 Perşembe günü yayınlanacak. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

18.04.2024-16:17 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-16:17) Hudutsuz Sevda 28. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak, Hayal Köseoğlu ve Burak Sergen gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla beraber yeni bölüm özeti araştırmaları hızlandı. MedYapım imzalı Hudutsuz Sevda dizisinin 28. bölümünde heyecan dolu dakikaların yaşanması bekleniyor. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

"Düşmanına karşı en etkili silahın başka bir düşman olduğu" söylenir. Babalar, oğullarının ölüm emrini aldıklarında, işlerin seyri değişir. Nihat'ın bu oyunu, herkesin gerçek yüzünü bir kez daha görmesine neden olur.

Hudutsuz Sevda 28. bölüm fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? 

Ne yazık ki, Fikret bu konuda diğerleri kadar şanslı değildir. Erkekler ticareti bile bir kenara bırakmaya razıyken, hesaba katamadıkları bir durum vardır. O da kadınları bazen hiç anlayamamaları... Kıskançlık, bir kadın için en tehlikeli duygudur. Hele de bu duygu, uzun bir geçmişe dayanıyorsa. Bu sefer kan, erkeklerin değil, kadınların masasında dökülür.

Hudutsuz Sevda 28. bölüm 18 Nisan 2024 Perşembe günü Now TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal