Duygu Nebioğlu’nun biyolojik annesi olduğu öğrenilmişti: Suphiye Orancı kimdir, ne iş yapıyor?

Yeşilçam oyuncusu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları sonrası, biyolojik annesi Suphiye Orancı’nın hayatını gündeme getirdi. Suphiye Orancı’nın hayatı, mesleği, yaşı gibi detaylar arama motorlarından sorgulanıyor. Peki Suphiye Orancı kimdir, ne iş yapıyor?

18.04.2024-11:44 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-11:44)

Müge Anlı programına çıkan oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı’yı bulmak istediğini söylemişti. İbrahim Tatlıses’in eski bir filminde de rol alan Nebioğlu’nun açıklamalarının ardından Suphiye Orancı’nın hayatı hakkındaki araştırmalar hızlandı. Peki Suphiye Orancı Kimdir, ne iş yapıyor?

Suphiye Orancı kimdir?

Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar ile evlilik dışı ilişkisinden doğan kızı olduğunu açıklaması, hala geniş bir tartışma konusu.

Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak ve yaşadıklarıyla ilgili gerçeği aydınlatmak amacıyla Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Burada, babası Metin Akpınar'ı arama sürecini ve yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı ve Suphiye Orancı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Suphiye Orancı'nın Almanya'da yaşadığı bilinmesine rağmen, canlı yayında ilk kez görüntüleri paylaşıldı.

Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'nın altı çocuğu olduğunu belirterek, "İkisi Almanya'daki evliliğinden. Diğer dört kardeşim de benimle aynı kaderi paylaşıyor." dedi.

Duygu Nebioğlu’nun biyolojik annesi olduğu öğrenilmişti: Suphiye Orancı kimdir, ne iş yapıyor?

Anlı, Suphiye Hanım'ın hırsızlık suçundan cezaevine girdiğini duyurdu ve Orancı'nın mektubunda şu ifadelerin yer aldığını aktardı:

"Mahkemede her şeyi anlattım. Burada yatmam hiç önemli değil, şu an önemli olan hayatta tek korktuğum şey çocuklarımın yurda düşmesiydi, o da oldu. Kendime çok kızıyorum. Belki de inat edip çocuklarımı doğurmamam gerekiyordu ya da onları yurda vermem gerekiyordu. Ancak onlara kıyamadım. Yurtta saçlarını kesmemişlerdir inşallah. Yanıma onların resimlerini aldım. Anneanneleri ile aramız ikizlerimi doğurduktan sonra açıldı. Zaten birkaç kere çocuklarımı benden almaya ve başkalarına vermeye çalıştı. Ona zaten güvenemem. Kızlarımın babalarına gelince, onunla şu an görüşmüyorum. İkizlerimin babasının isimlerini size yazıyorum fakat bunu sakın kullanmayın. Beraberliğimi bilen yakın arkadaşlarım var, ben onunla baş edemem. Kendi kendime mücadele ediyorum. Diğer çocuğumun babası evli zaten. Yurt müdürüne söyleyin, benim evlatlık verilecek çocuğum yok. Ben bebeklerimi başkasının çocukları olsun diye büyütmedim."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal