İsrail ordusu 12 yaşındaki çocuğa işgence uyguladı!

7 Ekim’den bu yana Gazze’ye soykırım uygulayan İsrail ordusu, kadın, yaşlı, çocuk demeden herkesi öldürüyor. Öldürmediklerine ise işgence uyguluyor. Medyaya yansıyan son işgence olayı ise 12 yaşındaki Filistinli çocuk Nemr el- Nemr oldu.

18.04.2024-11:34 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-11:34)

Bölgeye insani yardım girişlerini engelleyen İsrail, yardıma giden sivil vatandaşın üzerine bombalar yağdırıyor. 6 ayı aşkındır soykırıma uğrattığı Filistin halkına sebepsiz yere tutuklamalarda gerçekleştiriyor.

Sağlık durumu her geçen gün kötüleşiyor!

İsrail 12 yaşındaki Filistinli çocuk Nemr el- Nemr'e işgence uyguladı

Gazze'nin Beyt Hanun kentine havadan atılan yardımlardan almak için babasıyla birlikte bölgeye giden 12 yaşındaki Filistinli çocuk Nemr el-Nemr, İsrail ordusunun açtığı ateş sonucu yaralandı. Yaralı haldeyken İsrail güçleri tarafından tutuklanan ve darp edilen Nemr, gözaltına alınmasının dördüncü gününde Soroka Askeri Hastanesi'ne nakledilerek ameliyatlar geçirdi. Hastanede tek başına bir odada tutulduğunu aktaran Gazzeli çocuk, 15 gün sonra serbest bırakıldı. Serbest bırakılmasının ardından Refah'ta ailesinin kaldığı çadıra getirilen Nemr, aldığı yaralar sonucu Sağlık durumu giderek kötüleşiyor.

İsrail 12 yaşındaki Filistinli çocuk Nemr el- Nemr'e işgence uyguladı

İsrail 12 yaşındaki Filistinli çocuk Nemr el- Nemr'e işgence uyguladı


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal