İş arayanlara müjde! Aile Bakanlığı personel alımı yapıyor

Bakanlıkta çalışmak isteyenlerin müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan verildi. Yeni personel alımın yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar…

18.04.2024-15:55 - (Son Güncelleme: 18.04.2024-15:55) İş arayanlara müjde! Aile Bakanlığı personel alımı yapıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kapsamında çalışacak yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. Sözleşmeli olarak istihdam alanı açıldığı paylaşılırken, KPSS şartının mecbur olduğu da aktarıldı. Koordinatör pozisyonunda işe alım yapılacağı paylaşılırken tüm detaylar ise tek tek aktarıldı. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda yapılacak olan personel alımının detayları…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı Ne Zaman?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve doğrultusunda sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. İnsan kaynakları koordinatörü olarak yapılacak olan personel alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar 1 - 19 Nisan 2024 tarihleri arasında başvurularını eksiksiz şekilde ilebilecekler. İstihdam alanına başvurmak isteyen adaylar; kimlik, diploma, 2022 - 2023 yılları içerisinde gerçekleştirilmiş olan KPSS'nin P3 puanının yer aldığı belgeler ile başvurularını iletecekler.

İş arayanlara müjde! Aile Bakanlığı personel alımı yapıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel başvuru şartları neler?

Bakanlık bünyesinde insan kaynakları koordinatörü personel alımı için başvuruda bulunacak olan adayların, başvuru yapabilmeleri için belirli şartları karşılıyor olmaları gerekiyor. Başvuru şartları içerisinde; Türkiye vatandaşı olmak, kadın olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, 18 - 40 yaş aralığında olmak, Türkiye Ceza Kanunu’nun 53.üncü maddesi gereğince belirtilen suçların herhangi birinden hüküm giymemiş olmak, KPS P3 puanının en az 60 ve üzerinde olması, üniversitelerin eğitim fakültesinde yer alan PDR, psikoloji, çocuk gelişimi, sosyoloji ya da Sosyal Hizmetler bölümünden birinden mezun olmak, en az bir yıl Tekirdağ ilinin Çerkezköy ilçesinde yaşıyor olmak gerekiyor. 

Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda çalışmak üzere sözleşmeli kamu çalışanı alımı yapılacağı paylaşılan son detaylar arasında.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal