Yakamoz S-245 dizisinde Özge Özpirinçci krizi! Yapımcıdan veto yiyen ünlü oyuncu kutlama yemeğine bile gidemedi

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin rol aldığı Yakamoz S-245 dizisinin yapımcısıyla sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

26.04.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 28.04.2022-11:40)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan Özge Özpirinçci, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana pek çok projede yer alan ve oyunculuğunu her seferinde bir kez daha kanıtlayan güzel oyuncu, son olarak bir dijital platformda iş yapmak için kamera karşısına geçmişti. Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Yakamoz S-245 dizisinde oyunculuğundan bir kez daha söz ettiren Özpirinçci'nin, dizinin kutlama yemeğinde yer almaması dikkatlerden kaçmazken gerçek de bir o kadar hızlı şekilde ortaya çıktı. Hürriyet Gazetesinde Orkun Ün'ün yer verdiği habere göre, yapımcıyla sorun yaşayan Özpirinçci daha sonrasında da veto yiyerek davalık oldu. 

Yakamoz'un setinde kriz

Özpirinçci’nin yapımcı ile mahkemelik olduğu iddia edildi

Geçtiğimiz günlerde Yakamoz S-245 isimli diziyle yeniden hayranlarıyla buluşan Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin bu yeni projesi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Dizinin kutlama yemeğinde yer alan birbirinden ünlü isimler arasında gözükmeyen Özge Özpirinçci'nin neden yemekte olmadığı merak edilirken gerçek ortaya çıktı. İddialara göre dizinin çekimleri sırasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle sorun çıkaran özge Özpirinçci yüzünden setin akışında bozulmalar meydana geliyor. Planlanan çekimler planlanan zamanda yapılmayınca, yapımcı Onur Güvenatam ile Özpirinçci de ortak bir nokta bulamayınca ikilinin mahkemelik olduğu öne sürüldü. Konu hakkında henüz bir açıklama yapmayan güzel oyuncunun bu iddiaları doğrulayıp doğrulamayacağı ve neden kutlama yemeğinde olmadığı ise cevaplanmayı bekleyen sorular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal