Hanife Gürdal'ın açık cesur pozları çok konuşuluyor! Bu seferde saten pijamasıyla balkonda cesur pozlar verdi

İzdivaç programının kapalı gelin adayı Hanife Gürdal, saten pijamasıyla balkona çıkarak fiziğini sergiledi. Açılmaya devam eden Hanife hakkında eleştiriler gelmeye devam ediyor.

26.04.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-10:18) Hanife Gürdal'ın açık cesur pozları çok konuşuluyor! Bu seferde saten pijamasıyla balkonda cesur pozlar verdi

Hanife 1995 yılı İzmir'in Torbalı ilçesinde doğmuştur. Katıldığı izdivaç programında hiç bir adayını beğenmeyip eleştiriler yapması ile bir anda fenomenliği yakalayan Hanife bu sefer de gündeme baş örtüsünü çıkardıktan sonraki cesur pozları ile geldi. 

Çoğu adayın izdivaç programlarına katıldıktan sonra unutulup gitti. Ancak Hanife ilk olarak Esra Erol’un ardından da Zuhal Topal’ın sunduğu evlilik programlarına katılan tavırlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Programlara baş örtülü katılan aday, program sonrası baş örtüsünü çıkardı ve cesur pozlar vererek bir çok insanın dikkatini çekti. 

Baş örtüsünü atan Hanife Gürdal Cesur pozları ile fenomen oldu!

2019 senesinde Ali Ayaz ile evlenen Hanife Gürdal sosyal medyada fenomen olmayı başardı. Baş örtüsünü çıkarıp verdiği pozlar ile takipçilerinin eleştiri tarzındaki yorumlarına maruz kaldı. En son saten pijaması ile balkonda verdiği vücudunu sergileyen pozlar ile bazı takipçilerinden '' iyicene zıvadan çıktın'' gibi yorumlar aldı.

hanife açıldı saçıldı

hanife açıldı saçıldı

hanife açıldı saçıldı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal