Sihirli Annem'in Kerem'inin değişimi hayranlarını şok etti! Gizem Güven'in yakın arkadaşı Michele Cedolin'in pozları gündem oldu

Sihirli Annem’in Kerem’inin değişimi hayranlarını şok etti. Dizide Ceren karakterini canlandıran Gizem Güven’in yakın arkadaşı Michele Cedolin’in pozları gündem oldu.

26.04.2022-10:18 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-10:18) Sihirli Annem'in Kerem'inin değişimi hayranlarını şok etti! Gizem Güven'in yakın arkadaşı Michele Cedolin'in pozları gündem oldu

Bir dönemin en sevilen dizileri arasında görülen Sihirli Annem’in yayınlanmasının üzerinden yıllar geçti. Genci yaşlısı herkesin beğenerek izlediği Sihirli Annem dizisinin oyuncularından Gizem Güven ve Michele Cedolin yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Sosyal medyanın en beğenilen isimlerinde Gizem Güven’in yakın arkadaşı Michele Cedolin’in kendi hesabından paylaştığı fotoğraflar hayranlarını şok etti. Dizide Kerem karakterini hayat veren oyuncunun pozları sosyal medyada gündem oldu.

Sihirli Annem’in Ceren’i yine gönülleri fethetti

Sihirli Annem’de Ceren karakterini, Selena’da ise Leyla karakterini canlandıran güzel oyuncu Gizem Güven, geçtiğimiz sene futbolcu Caner Turp ile evlenmişti. 

Sihirli Annem

Sona eren evliliğinin ardından yeni bir hayata başlayarak kendi evine çıkan Gizem Güven sosyal medyada pek çok paylaşım yapıyor. 

Sihirli Annem

Güzel oyuncunun özellikle annesinin Sihirli Annem dizisindeki bir sahnesini sosyal medya hesabından paylaşması uzun süre konuşulmuştu.

Sihirli Annem

Gizem Güven annesi Ayşen Güven’in şu sıralardaki halini de başka bir fotoğrafla birlikte takipçileriyle buluşturdu.

Sihirli Annem

Michele Cedolin'in pozları gündem oldu

Dizide yer alan bir sahneyi aynı şekilde canlandıran Michele Cedolin ile Gizem Güven’in paylaştığı fotoğraf insanlara nostaljik anlar yaşattı. Şu sıralarda Youtube üzerinden videolar paylaşan Gizem Güven’in ise yıllar geçmesine rağmen tatlığı ve güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş olması da dikkat çeken konular arasında yer aldı. Öyle ki her iki oyuncu da 30 yaşını geçmiş durumda.

Sihirli Annem

Yaklaşık 1 yıl süren evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Gizem Güven’in en büyük destekçisi yıllardır arkadaşı olan Michele Cedolin oldu.

Sihirli Annem

Sihirli Annem dizisinde rol arkadaşı olan Gizem Güven ile Michele Cedolin yaklaşık 19 yıl sonra yeniden bir araya geldi ve yıllar önce verdiği pozu yeniden verdi. İtalyan asıllı oyuncunun son hali hayranlarını şok etti.Sihirli Annem dizisinde kıvırcık saçlarıyla dikkat çeken Michele Cedolin’in yeni tarzı gündeme bomba gibi düştü. 

Sihirli Annem

Instagram’da yaklaşık 60 bin kişilik takipçisi bulunan Michele Cedolin geçen sene İrem adındaki bir kadınla nişanlanmıştı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal