Barış Falay bir dönem ekranlara damgasını vuran Ezel dizisi hakkında yıllar sonra çok konuşulacak itiraflarda bulundu!

Ünlü oyuncu Barış Falay katıldığı programda rol aldığı Ezel dizisi hakkında konuştu. İşte o detaylar...

26.04.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-09:50) Barış Falay bir dönem ekranlara damgasını vuran Ezel dizisi hakkında yıllar sonra çok konuşulacak itiraflarda bulundu!

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Barış Falay, yer aldığı her projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. İlk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve oyunculuğunu her seferinde daha da konuşturan Barış Falay, önceki gün ünlü oyuncu Uğur Aslan'ın programına konuk oldu. Kanal D ekranlarının en sevilen yapımları arasında yer alan ve reyting rekorları kıran Yargı dizisinde canlandırdığı Eren Komiser karakterinden sonra Afara isimli programa başlayan Alan'ın bu haftaki konukları; Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı oldu. Her hafta yayınlanan yeni bölümüyle birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Aslan, Barış Falay'ın Ezel dizisine nasıl dahil olduğunu anlattı. Yayınlandığı ilk dönemden şuana kadar hala büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve hem senaryosu hem de oyuncu kadrosuyla televizyon ekranlarına damgasını vuran Ezel'de Barış Falay da Kerpeten Ali karakterine hayat vermişti. 

Barış Falay'dan Ezel itirafı

Falay: Teklif geldiğinde senaryoyu okumadım bile 

Ünlü oyuncu Barış Falay, bir dönem televizyon ekranlarına damgasını vuran Ezel dizisi hakkında konuşarak; ''Ezel teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile. Teşekkür ederim kalsın, ben almayacağım dedim. Şansa o yıl çekilmedi Ezel. İkinci yıl tekrar teklif edildi. Ayıp oluyor deniyor. Ben de sektörü bilmiyorum. Bir okuyayım ayıp olmasın bari dedim. Okurken Esra (Ronabar) içerideydi, seslendim. Dedim eyvah... O kadar mı iyi dedi. Bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam dedim'' açıklamalarında bulundu. Geçtiğimiz aylarda 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programında da çarpıcı açıklamalarda bulunan Falay dizi tempoları hakkında; ''Günü kurtarma peşindeyiz. Uzun vadeli politikalar bizde çok çalışmıyor. Sanıyorum kanallarla ilgili. Diziler 90 dakika olunca yürümeye kalktık. 'Yerli dizi, yersiz uzun' diye yürümüştük. 90 dakikaya yürüdük, 150 dakikaya çıktı, ben bir daha yürümek istemiyorum. Ama gönül istiyor ki süreler daralsın. Kaliteye çok ciddi yansıyacak. Haftada bazen yedi gün çalışılıyor. Bunun maddi karşılığı dünya ölçeğinde karşılaştırılamaz'' demişti.

Ünlü oyuncu isminin uzun yıllar bilinmediğinden bahsetti

Başarılı oyuncu Barış Falay kendi isminin bilinme sürecinin oldukça uzun olduğunu açıklayarak; ''Kendi ismimim bilinmesi uzun zaman aldı. Sektörde iki tip aktör var gibi geliyor. Kendi ismini marka yapmak isteyenler ve oynadığı rolü marka yapmak isteyenler. Ben rolümü marka yapmak isteyenlerdenim, bu hoşuma gidiyor. Bazen bir seyirci 'Kerpeten Ali' diye çağırıyor, kimi 'Harun' diye çağırıyor. Sektörde bunun zorlukları var mı, tabii var'' dedi. Meslektaşı Esra Ronabar ile 15 yıldır mutlu beraberliğini sürdüren Falay baba olmasıyla da ilgili olarak; ''Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 12 yaşında bir çocuğumuz var, 37 yaşında baba oldum. Düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz'' diyerek cümlelerini noktaladı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal