Yağmur Tanrısevsin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yağmur Tanrısevsin sevgilisi kim, Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? Yağmur Tanrısevsin hayatı ve biyografisi

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in Galatasaray’ın futbolcusu Barış Alper Yılmaz ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu çıkan iddialarla ilgili açıklama yaptı. Peki Yağmur Tanrısevsin kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yağmur Tanrısevsin sevgilisi kim, Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? İşte Yağmur Tanrısevsin hayatı ve biyografisi…

26.12.2023-12:31 - (Son Güncelleme: 26.12.2023-12:31)

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, aşk hayatı konusunda ‘’İçinde tutku barındıran her şey benim için aşktır diyebilirim” ifadelerini kullanmıştı. Güzel oyuncunun adı şimdilerde Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz ile geçiyor. Magazin dünyasını sarsan iddiaya göre Yağmur Tanrısevsin, Barış Alper Yılmaz için Galatasaray’ın bir karşılaşmasını tribünden izledi. Peki Yağmur Tanrısevsin Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yağmur Tanrısevsin sevgilisi kim, Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Yağmur Tanrısevsin Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor?

Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in Barış Alper Yılmaz için Galatasaray’ın maçını tribünden izlediği iddia edilmişti. 

Konu hakkında açıklama yapan Tanrısevsin, "İlişki iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Herkesin bildiği gibi; sporun her dalını seven biri olarak izlediğim bir maç üzerinden yapılan kurgu habere kamuoyunun itibar etmemesini rica ederim. Saygılarımla."

Yağmur Tanrısevsin

Yağmur Tanrısevsin kimdir?

Yağmur Tanrısevsin, 24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. Liseye kadarki eğitimini Mersin’de tamamlayan 33 yaşındaki Tanrısevsin, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Pis Yedili dizisiyle oyunculuk hayatına giriş yapan Yağmur Tanrısevsin, daha sonrasında Adını Feriha Koydum, Güneşi Beklerken, Menajerimi Ara gibi yapımlarda da yer almıştı.

Yağmur Tanrısevsin bir dönem ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşk yaşamış fakat Koç’un kendisi Demet Özdemir ile aldattığı gerekçesiyle ilişkisini bitirmişti.

Yağmur Tanrısevsin’in ‘’yagmurtanrisevsin’’ adlı Instagram hesabında yaklaşık 3 milyon takipçisi ve 409 paylaşımı bulunuyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal