Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur eşi Muhammet Aydın'dan ayrıldı mı?

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın tek kızı olan Tuğçe Tayfur, hakkında çıkan asılsız iddialara işte böyle cevap verdi..

25.12.2023-15:37 - (Son Güncelleme: 25.12.2023-15:37) Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur eşi Muhammet Aydın'dan ayrıldı mı?

Sansasyonel özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Tuğçe Tayfur, eski eşi ile çocuk tartışmaları, eski nişanlısı Burak Kalfa ile sorunlarının ardından bu kez eşi Muhammet Aydın ile ayrıldıkları iddiası ile gündeme geldi. Aydın ile 5 ay önce sürpriz şekilde nikah masasına oturan Tayfur, bu iddialara sessiz kalmadı. Geçtiğimiz günlerde Sosyal Medya hesabından paylaşımda bulunan Tuğçe Tayfur, elinde ultrason görüntüsü ile hamileliğini duyurmuştu.

Tuğçe Tayfur, eşinden ayrıldı iddialarına cevap verdi

5 ay önce sürpriz bir şekilde evlenen Tayfur, kocası Muhammet Aydın'ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakıp fotoğrafları silince ayrılık iddialarını akıllara getirdi. Sosyal medya hesabında soyadını da değiştiren Tayfur, ayrılık iddiaları Gündem olunca hemen eşiyle bir fotoğraf paylaştı ve “Profilimi daha profesyonel hale getireceğim diye aile fotoğraflarını sildim. Hemen ayrıldılar dendi. Yemin ediyorum İnstagram sizin gerçek hayatınız olmuş, ne yapsak başka yere çekiyorsunuz" açıklamasıyla sitemini dile getirdi.


Müziği bıraktı

Geçtiğimiz aylarda müziği bırakıp tesettüre giren Tuğçe Tayfur, bu kararından kısa bir süre sonra yapamadığını açıkladı. Özel hayatındaki olaylarla da sık sık adından söz ettiren Tayfur, babası Ferdi Tayfur’un izinden giderek müziğe devam edeceğini dile getirdi.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal