Yabani dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Yabani dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yeni sezonun merak uyandıran yapımlarından birisi olan Yabani dizisi bu akşam Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Dizinin konusu ve oyuncuları ise araştırılmaya devam ediyor. İşte detaylar…

12.09.2023-16:31 - (Son Güncelleme: 12.09.2023-16:31) Yabani dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Yabani dizi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Konusu ve oyuncuları ile yeni sezonun konuşulacak dizileri arasında olmaya aday olan Yabani dizisinin ilk bölümü bu akşam Fox TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un, senaristliğini ise Hilal Yıldız’ın yaptığı iddialı yapımın konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek isteyenler ise arama motorlarından araştırmalara devam ediyor. Peki Yabani dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? Yabani dizi konusu Nedir, oyuncuları kimler?

Yabani dizisi ne zaman başlıyor?

Yabani dizisi 12 Eylül 2023 Salı günü saat 20.00’de Fox TV ekranlarında başlıyor. Dizi her hafta Salı günleri aynı saatte yayınlanmaya devam edecek.

Yabani dizi konusu nedir?

Kendini bildi bileli sokaklarda hayatta kalma mücadelesi vermiş olan Yaman, çocukken yollarının kesiştiği Cesur, Asi ve Umut’la kendine bir aile kurmuştur. Neden ve nasıl sokağa düştüklerinden bihaber olan bu dört genç, çocukluk travmalarını geride bırakıp birbirlerine tutunmayı seçmişlerdir. Yaşadıkları zor hayat koşullarına rağmen mutludurlar.

Yabani Dizisi

Tek dertleri Umut’un tedavisidir. Umut’un yürüyebilmesi için “Mucize Doktor” diye reklamı yapılan yabancı bir doktora umut bağlamışlardır. Ancak bu doktor yılda bir kez Türkiye’ye gelmekte ve sadece o gün sınırlı sayıda hasta görmektedir. Ve muayene ücreti bu çocukların hayatlarında bir arada görmedikleri bir meblağdır. Yaman kağıt toplamaya çıktığı rutin bir günün sonunda Rüya ve Alaz’la karşılaşır ve kendini tuhaf bir yolculuğun içinde bulur. Bu iki şımarık gence yardım etmek üzere girdiği bu küçük maceranın onu kayıp çocukluğuna kadar götüreceğinden habersizdir henüz…

Yabani dizisi oyuncuları kimler?

Yabani dizisi oyuncuları arasında Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Şebnem Hassanisoughi Bilgiç, Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol yer alıyor.

Halit Özgür Sarı- Yaman

Simay Barlas - Rüya

Yurdaer Okur - Serhan Soysalan

Bertan Asllani - Alaz Soysalan

Şebnem - Şebnem Hassanisoughi Bilgiç

Yabani dizisi nerede çekiliyor?

Fox TV'nin yeni dizisi Yabani, İstanbul'da çekiliyor. Oldukça renkli görüntülerin ortaya çıktığı çekimler İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde gerçekleşiyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal