Safir 3. bölüm fragmanı: Safir dizisi yeni bölümde neler olacak? Safir yeni bölüm ne zaman, tek parça nasıl izlenir?

ATV ekranlarında yayınlanan ve henüz ilk bölümüyle büyük heyecan uyandıran Safir dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde yaşanacak olayları öğrenmek isteyen izleyenler Safir yeni bölüm tek parça izle, Safir 3. bölüm fragmanı, Safir 2. bölüm full izle ATV gibi terimleri sorguluyor.

11.09.2023-16:58 - (Son Güncelleme: 11.09.2023-16:58) Safir 3. bölüm fragmanı: Safir dizisi yeni bölümde neler olacak? Safir yeni bölüm ne zaman, tek parça nasıl izlenir?

Dram dolu hikayesi ve kaliteli oyuncu kadrosuyla yayın hayatına hızlı bir giriş yapan Safir dizisinin yeni bölümü bu akşam ATV ekranlarında olacak. NTC Medya’nın yapımcılık görevini üstlendiği çiçeği burnunda dizinin başrollerinde yer alan İlhan Şen ve Özge Yağız’ın uyumu da seyircileri memnun etmişe benziyor. Öte yandan dizinin yeni bölümünde yaşanacak olayları öğrenmek isteyen izleyenler Safir yeni bölüm tek parça izle, Safir 3. bölüm fragmanı, Safir 2. bölüm full izle ATV gibi terimleri sorguluyor. Peki Safir dizisi yeni bölümde neler olacak? Safir yeni bölüm Ne Zaman, tek parça Nasıl izlenir?

Safir dizisi yeni bölümde neler olacak?

Bebeği olacağını öğrenen Feraye şimdi çok daha zor durumdadır. Bebekten kimsenin haberdar olmasını istemez. Ateş, Feraye'nin bu büyük sırrını saklayacak mıdır? Yaman ise Cemile'nin tehditleri karşısında apar topar Aleyna ile evlenir.

Safir Yeni Bölüm

Gülsoy ailesi bu ani evlilikle büyük bir şok yaşar. Öte yanda Vural, oğlunu ararken yaşanan beklenmedik gelişme ortalığın iyice karışmasına sebep olacaktır.

Safir yeni bölüm ne zaman, tek parça nasıl izlenir?

Safir dizisi yeni bölüm 11 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de ATV ekranlarında milyonların karşısına çıkacak. Heyecanla beklenen yeni bölümü ATV kanalından veya ATV’nin internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.

Safir dizisi 3. bölüm fragmanı da dizinin yeni bölümünün bitmesi sonrası ATV’de yayınlanacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal