Yabani 25. bölüm fragmanı Now TV: Yabani dizisi bugün var mı? Yabani yeni bölümde neler olacak?

Now TV ekranlarında yayınlanan ve gerçekçi hikayesiyle kısa sürede izleyenlerin gönlünde taht kuran Yabani dizisi hakkında 25. bölüm fragmanı araştırmaları yapılıyor. Yeni bölüm fragmanının ekranlara getirilmesiyle beraber izleyenlerin aklında Yabani yeni bölüm canlı izle, Now TV Yabani izle, Yabani son bölüm özeti gibi terimler yer almaya başladı.

27.02.2024-22:30 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-22:30)

Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani, Tayanç Ayaydın ve Şebnem Hassanisoughi'nin yer aldığı Yabani dizisi, oyuncu kadrosunun başarılı performansıyla ve gerçekçi hikayesiyle Now TV ekranlarında sezona damga vuracak yapımlar arasında yer alacak gibi görünüyor. İzleyenler ise Yabani yeni bölüm fragmanı hakkındaki araştırmalarını yeni bölümün başlamasına kısa bir süre kala hızlandırdı. Peki Yabani dizisi bugün var mı? Yabani yeni bölümde neler olacak?

Yabani yeni bölümde neler olacak?

Yaman, Rüya tarafından Deniz'e gönderilen mesajı duyduktan sonra, Deniz'in karşılaşmadığı bir klinik vaka olduğunu fark eder. Rüya'nın haberi olmayan bir şekilde Deniz tarafından manipüle edilmektedir. Yaman, Deniz'in manipülatif kişiliğini kanıtlamak için çaba sarf etmektedir, ancak Deniz tüm adımlarını önceden hesaplamıştır. Serhan'ın hastane yönetimini geri almasının ardından Yaman'ın Güven ve Neslihan'ı şaşırtan hamlesiyle olaylar gelişir. 

Güven, Özge'nin hamile olduğunu öğrenince, evlilikleriyle ilgili karışık bir durumla karşı karşıyadır. Özge, duyması gerekenleri Güven'den öğrenmek yerine Serhan'dan duyar, bu da Serhan'ın Özge'yi Güven ve Neslihan'a karşı kullanmasını kolaylaştırır.

Yabani

Neslihan, Yaman'ın Deniz tarafından sıkıştırıldığı köşede yanında duran tek kişidir. Yaman ve Deniz arasındaki çatışma, Neslihan'la Özge'yi tekrar karşı karşıya getirir. 

Deniz'in Yaman'a karşı kullanabileceği en iyi silah olan manipülasyonu kullanmak istediğini anlayan Yaman, çevresindekileri kendi yanına çekmeye karar verir. Ancak etkileyemediği tek kişi, Deniz'i Asi'nin etrafında görünce deliren Alaz olur. Cesur, mafya işlerinde adım adım ilerlerken, ismi gibi Cesur kişiliği hızla yükselir. Ancak beklenmedik biri, Yaman ve arkadaşlarının sokaklarda geçen çocukluklarına dair en büyük acıları tekrar su yüzüne çıkaracaktır.

Yabani dizisi bugün var mı?

Yabani dizisi, Now TV’nin 27 Şubat 2024 Salı TV yayın akışı içerisinde yer alıyor. Bu nedenle dizinin yeni bölümünü bu akşam saat 20.00’den itibaren Now TV ekranlarında takip edebilirsiniz. Yabani 25. bölüm fragmanı ise yeni bölüm sonrasında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal