Ankaragücü Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle A Spor | 2024 Ankaragücü FB Türkiye Kupası youtube geniş özeti ve maçın golleri

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesinde Ankaragücü Fenerbahçe’yi konuk ediyor. Zorlu karşılaşmada kazanan taraf yarı final biletini kapacak. Gergin bir atmosferde oynanması beklenen Ankaragücü Fenerbahçe maçının özetini ve gollerini izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi.

27.02.2024-22:30 - (Son Güncelleme: 27.02.2024-22:30)

Fenerbahçe, Süper Lig’de şampiyonluk yarışıyla beraber Türkiye Kupası’nda da geçen sezonun ardından bu sezon mutlu sona ulaşmak istiyor. Sarı lacivertli takım çeyrek final yolunda deplasmanda Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Edin Dzeko, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski gibi yıldızlarını yedek soyundurması beklenen Fenerbahçe, Ankara’dan zaferle dönerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Öte yandan Ankaragücü Fenerbahçe maçının özeti ve golleri konusundaki araştırmalar başladı. 

Ankaragücü Fenerbahçe maçı hangi kanalda ve ne zaman?

Türkiye Kupası çeyrek final maçı olan Ankaragücü Fenerbahçe mücadelesi 27 Şubat 2024 Salı günü saat 20.45’te Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Bahattin Şimşek’in hakem olarak görev yapacağı karşılaşmayı A Spor ekranlarında canlı olarak izleyebileceksiniz.

Ankaragücü Fenerbahçe

Ankaragücü Fenerbahçe ilk 11’ler belli oldu mu?

Ankaragücü Fenerbahçe maçında sahada olması beklenen muhtemel ilk 11’ler şu şekilde:

Ankaragücü: 

Ertaç, Atakan, Radakovic, Mert, Mujakic, Pedrinho, Tolga, Efkan, Tasos, Bassogog, Ali Sowe.

Fenerbahçe: 

İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Leonardo Bonucci, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Michy Batshuayi

Dzeko yedeğe Batshuayi forvete

Süper Lig’de sonradan oyuna girdiği son 3 maçta da Fenerbahçe’yi ipten alarak şampiyonluk yarışında tutan isim olarak görülen Michy Batshuayi’nin Türkiye Kupası’nda oynanacak olan Ankaragücü maçına ilk 11’de başlaması bekleniyor. Öte yandan takımın yıldız golcüsü Edin Dzeko’nun zorlu deplasmana yedeklerde başlayacağı tahmin ediliyor.

Ankaragücü’nün hedefi yarı final

Fenerbahçe’yi bu akşam sahasında konuk edecek olan Ankaragücü, hedefini Türkiye Kupası şampiyonluğu ve sonrasında Avrupa kupalarına katılma olarak belirledi. Emre Belözoğlu’nun ekibi güçlü rakibi karşısında kazanarak hem ligdeki formsuzluğu için taraftarından özür dilemeyi, hem de kötü havayı dağıtmayı hedefliyor.

Son 5 maçta Fenerbahçe güldü

Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanan son 5 resmi maçta Fenerbahçe’nin 5 galibiyeti bulunuyor. Ankaragücü, renktaşına karşı aldığı son galibiyeti 15 Şubat 2020 tarihinde 2-1’lik skorla kazanmıştı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal