Galatasaray - Antalyaspor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS Antalyaspor youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trendyol Süper Lig’de haftanın en önemli maçlarından birisi olan Galatasaray Antalyaspor maçının özet görüntüleri ve golleri futbol severlerin gündemini meşgul ediyor. Konu hakkında araştırmalar Galatasaray Antalyaspor maç özeti, Galatasaray Antalyaspor geniş maç özeti, Galatasaray Antalyaspor maç özeti izle gibi terimlerle sürüyor.

26.02.2024-21:30 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-21:30)

Galatasaray, Süper Lig’de haftanın kapanış maçında sahasında Antalyaspor ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Ligde liderliğini sürdüren sarı kırmızılı ekip, binlerce taraftarının önünde 3 puan almaktan başka bir şey düşünmüyor. Maçın heyecanını şimdiden yaşayan futbol severler ise maç özeti ve goller için internete yönelerek Galatasaray Antalyaspor maç özeti, Galatasaray Antalyaspor geniş maç özeti, Galatasaray Antalyaspor maç özeti izle Bein Sports gibi terimleri kullanıyor.

Galatasaray Antalyaspor muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Barış, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Zaha

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Bahadır, Güray, Kaluzinski, Streek, Safuri, Saric, Bytyqi, Buksa

Galatasaray Antalyaspor

Cimbom hata yapmak istemiyor

Galatasaray, Fenerbahçe’nin son saniyede kazandığı haftada hata yapmayarak Antalyaspor’u yenmek istiyor. Tüm planlarını galibiyet üzerine kuran sarı kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk, Beşiktaş derbisi öncesinde sarı kart ceza sınırında olan Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez’i özellikle uyardı gereksiz kart görmemelerini istedi.

Evindeki tüm maçları kazandı

Galatasaray, bu sezon evindeki tüm maçları kazanan tek takım olarak istatistiklerdeki yerini aldı. Bu sezon evinde 13 maça çıkan sarı kırmızılı takım, söz konusu maçlarda 32 gol atarken kalesinde de 9 gol gördü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal