Galatasaray Antalyaspor maçı şifresiz yayınlayan uydu kanalları – 2024 GS Antalya maçını şifresiz yayınlayan yabancı kanallar

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu akşam Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışı için kritik bir öneme sahip olan Galatasaray Antalyaspor maçını şifresiz yayınlayan kanallar belli oldu. İşte Galatasaray Antalyaspor maçını şifresiz izlemenin yolları…

26.02.2024-12:31 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-12:31)

Galatasaray Antalyaspor ile şampiyonluk yarışı için oldukça kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Avrupa’da kalp kırıcı bir elenme yaşayan Galatasaray, bu akşam karşılaşacağı Antalyaspor’a karşı kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor. Futbol severler ise Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak olan mücadeleyi şifresiz izlemek için internet üzerinden Galatasaray Antalyaspor maçını şifresiz yayınlayan kanallar ve Galatasaray Antalyaspor şifresiz canlı yayın yapan kanallar gibi terimlerle araştırma yapılıyor.

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman?

Galatasaray Antalyaspor maçı 26 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Rams Park’ta başlayacak. 

Galatasaray Antalyaspor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Futbol severler kritik maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı izleyebilecek.

Galatasaray Antalyaspor maçının muhtemel ilk 11’leri belli oldu. İşte muhtemel ilk 11’ler:

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Mertens, Kerem A., Barış, Icardi

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Bahadır, Veysel, Güray, Kaluzinski, Safouri, Saric, Streek, Bytyqi, Buksa

Galatasaray Antalyaspor

Galatasaray Antalyaspor maçını şifresiz nasıl izlerim?

Galatasaray Antalyaspor maçı Türkiye’de olduğu gibi dünyada da merakla takip edilecek. Saat 20.00’de başlayacak olan kritik maçı şifresiz yayınlayan kanallar ise şu şekilde:

Hollanda: Ziggo Sport Voetbal

Galatasaray, Avrupa’yı bir an önce unutmak istiyor

Sparta Prag deplasmanında aldığı mağlubiyet sonrası Avrupa macerasına son veren Galatasaray’da oyuncular bu durumun şokunu henüz atlatamadı. Teknik direktör Okan Buruk’un talebelerine gözlerini lige çevirmeleri gerektiği ve Antalyaspor maçını kazanmaya odaklanmalarını istediği kaydetti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal