WhatsApp'ta yeni dönem! Numara gizlenebilecek

Günümüzün en popüler iletişim araçlarından WhatsApp güncellemeleri ile birçok yeni özellik getiriyor. Meta çatısı altında faaliyet sürdüren WhatsApp'ın numara gizleme özelliği ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

06.09.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 06.09.2022-17:40) WhatsApp'ta yeni dönem! Numara gizlenebilecek

Günümüzün en popüler iletişim araçlarından WhatsApp güncellemeleri ile birçok yeni özellik getiriyor. Meta çatısı altında faaliyet sürdüren WhatsApp'ın numara gizleme özelliği ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Çalışılan yeni özellik sayesinde işletme hesapları üzerinden yapılan alışverişlerde artık kullanıcılar karşı tarafa numarasını göstermeden iletişim kurabilecek.

Kullanıcılar iletişim kurarken numaralarını gizleyebilecek

WhatsApp ile ilgili güncellemeleri önceden paylaşan haber platformu WABetaInfo'nun haberine göre; WhatsApp Desktop sürümüne gelen beta güncellemesinde numara gizleme özelliği ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde kullanıcıların işletme hesapları ile iletişim kurarken numaralarını gizleyebileceği ifade edilmişti.

Beta testindeki ekran görüntüleri numara gizleme özelliğinin nasıl çalışacağını gözler önüne serdi. Ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere kullanıcılar işletme hesabıyla iletişim kurarken numaralarının karşı tarafa görünüp görünmediğini öğrenebilecek.

Şu an için WhatsApp Beta'nın Desktop sürümünde görülen bu özelliğin önümüzdeki günlerde tüm platformlara geleceği tahmin ediliyor. Henüz geliştirilme aşamasında olan numara gizleme özelliğinin resmi olarak çıkacağı henüz bilinmiyor.

Sohbet anketi

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bir başka özellik ise anket sohbeti. WABetaInfo'nun paylaştığı bilgilere göre; WhatsApp, ürünler, yeni özellikler ve diğer konular hakkında geri bildirimde bulunulması amacıyla kullanıcılara anket sunacak. Kullanıcılar anket sohbetlerini kapatabilme seçeneğine sahip olacak.

Anketlerde verilen yanıtlar kullanıcıların deneyimini hiçbir şekilde etkilenmezken şirket geri bildirimlere göre uygulamada iyileştirmeler yapacak. Bu sohbet anketi kullanıcılara WhatsApp'ın resmi profili üzerinden gönderilecek.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal