WhatsApp’dan yeni özellik: Kullanıcılara davet gönderilecek

Dünya genelinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olan WhatSapp, yeni bir özellik için kollarını sıvadı. Kullanıcılara yönlendirilecek içerik için çalışmalar başladı. İşte detaylar…

05.09.2022-15:00 - (Son Güncelleme: 05.09.2022-17:32)

Hemen hemen herkesin kullandığı popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, yeni bir özellik için çalışmalarına başladı. Bünyesine anket özelliği katmak isteyen WhatSapp, uygulamanın daha iyi hale gelmesi için kullanıcılara anket daveti gönderecek. Ancak isteyen kullanıcı daveti reddetmekte özgür olacak. 

WhatsApp’dan yeni özellik 

META’ya entegre olduktan sonra sık sık kendisini yenileyen popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni bir özellik üzerinde çalıştığını açıkladı. Anket özelliği olarak anlatılan bu yeni uygulamanın kullanıcıların değil daha çok uygulamasını daha iyi hale getirmek isteyen WhatsApp'ın işine yarayacak.

WhatsApp'a yeni anket özelliği

Whatsapp anketleri geliyor

WABetaInfo'nun açıklamasına göre; "WhatsApp Anketleri" (WhatsApp Surveys) adlı yeni bir özellik üzerinde hızla çalışmalarına devam ediyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar bir anket daveti aldıktan sonra yeni özellikler, ürünler ve daha fazlası hakkında fikirlerini belirtip, geri bildirimde bulunabilecekler. Kullanıcılar, WhatsApp Anketleri isteğe bağlı olduğu için gelen anket davetini reddetmekte özgür olacak. Gelecekte anket gönderilmesini önlemek için ise sohbeti (WhatsApp Anketleri) engelleyebilecekler. Anketlerin henüz netleşmediği ancak bu özelliğin çok yakın sürede tüm kullanıcılara sunulacağı belirtildi. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal