Whatsapp'ta Mesajlar Silinecek

Dünya geneli anlık mesajlaşma uygulamaları arasında en popüleri olan Whatsapp'a önemli bir değişiklik geliyor. Yazılan mesajların belirlenen süre içesinde silinebilmesini sağlayacak özellikle karşılıklı iletişime farklı bir durum getireceğe benziyor.

16.03.2020-17:58 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-18:01)

Sosyal medya devi Facebook'un sahibi olduğu WhatsApp'ta özellik şimdiye kadar en farklı özelliklerden biri olacak. Yeni özellikle tüm yazışmalar belirli bir süre sonra otomatik olarak tüm yazışmalar silinmiş olacak.

Böylece kişisel güvenliğin ve veri gizliliğinin daha da artacağını söyleyebiliriz. İlk olarak gelecek özellikle başlangıçta şirket 1 saat, 1 gün, 1 hafta, 1 ay ve 1 yıl seçenekleri sunacak. Şimdilik özellik geliştirme aşamasında bulunuyor ve uygulamanın beta sürümünde kullanılabiliyor. Şimdiden kullanmayı düşünenlerden iseniz uygulamanın son beta sürümünü indirebilirsiniz.

Son olarak karanlık (dark) modu uygulamaya getirerek özellikle AMOLED ve OLED ekranlı cihazları daha az enerji harcar ve kullanışlı hale getiren şirketin bir sonraki versiyonunda da bir özellik daha ekleyecek. Son versiyonun kısa bir süre içerisinde çıkması bekleniyor. Bu nedenle beklemeyi de tercih edebilirsiniz.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal