WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, masaüstü ya da dizüstü bilgisayarlar üzerinden de erişimin sağlanabildiği ve bu platformlar üzerinden de kullanılabilmesi gibi çok büyük kolaylıklar getiriyor.

03.03.2020-18:31 - (Son Güncelleme: 03.03.2020-19:35) WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

Bilgisayar üzerinden veri transferi yapmak istediğinizde işinizi çok basitleştirecek bu sistemi  kullanmak ise oldukça kolay. WhatsApp üzerinden gönderdiğiniz veya aldığınız tüm iletiler WhatsApp’ın Web geliştirici ekibi sayesinde anlık senkronize olduğu için bu iletileri telefon ve bilgisayarınızdan da aynı anda görebilirsiniz.

WhatsApp Web’i kullanabilmek için yapmanız gereken ilk şey tarayıcınıza (chrome, firefox, internet edge vs.) girin ve

1- Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin.

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın. Bunun için iOS’ta Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin. Android’de Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin. Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin. Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.

WhatsApp’ın internet sayfasını açtıktan sonra telefonunuzdan tekrar WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine tıklayın.

Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık WhatsApp’ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan erişebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal