WhatsApp ücretli mi olacak? WhatsApp üyelik modeli nasıl olacak?

Belli dönemlerde ortaya atılan "WhatsApp ücretli mi olacak?" konusu, bir keşfin yapılmasıyla yeniden gündem oldu. WhatsApp'ın topluluklar yapısını tanıtmasının ardından işletme hesaplarına ek özellikler sunmak amacıyla tamamen isteğe bağlı bir şekilde yeni abonelik planı üzerinde çalıştığı öne sürüldü. Peki, WhatsApp ücretli mi olacak? Gündemde olan bu konunun ardından WhatsApp'ın üyelik modelinin nasıl olacağı da tartışılıyor.

21.04.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-16:25) WhatsApp ücretli mi olacak? WhatsApp üyelik modeli nasıl olacak?

Yapılan yeni keşfin ardından WhatsApp'ın yeniden ücretli olup olmayacağı gündemdeki yerini aldı. Birçok WhatsApp kullancısı da bu durumu merak ediyor. Bunun üzerineyse milyonlarca kullanıcı 'WhatsApp ücretli mi olacak?, WhatsApp artık ücretli mi?, WhatsApp üyelik modeli nasıl olacak?' sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

WhatsApp ücretli mi olacak?

WABetaInfo'nun yaptığı keşfe göre; WhatsApp, işletme hesaplarına ek özellikler sunmak amacıyla isteğe bağlı olarak yeni bir abonelik planı üzerinde çalıştığı öne sürüldü.

WhatsApp'ın halihazırda var olan özelliklerden biri olan 'çoklu cihaz' özelliği normal olarak 4 cihaza kadar bağlantı kurmaya izin veriyor. Fakat, yeni abonelik planıyla bu özelliğin 10 cihaza kadar bağlantı kurulabileceği söyleniyor. Bunun ise planın ilk özelliklerinden sadece aralarından biri olduğu dile getiriliyor.

WhatsApp

Keşfi yapan WABetaInfo, "WhatsApp bir abonelik planı üzerinde çalışıyor olsa bile abonelik planı gerçeğe dönüşürse WhatsApp'ı kullanmak için ödeme yapmanız gerekmeyecek." diyor. WABetaInfo'nun yaptığı bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere WhatsApp uygulamasına her ne kadar yeni özellikte gelse hiçbir ücret ödenmeden kullanılmaya devam edilebilecek. Abonelik planı ise tamamen istek üzerine olacak. Tıpkı, Twitter'ın abonelik hizmeti olan Twitter Blue gibi ek özellikler ve hizmetler sunacak. Fakat, standart WhatsApp hesaplarında kullanılmayacak.

WhatsApp abonelik planı ne zaman gelecek?

WhatsApp'ın bu planı üzerine henüz net ve daha fazla bilgi bulunmamaktadır. WhatsApp abonelik fiyatları, aboneliğin yıllık mı yoksa aylık mı olduğu konuları üzerinden belirsizlik devam ederken abonelik hizmetinin WhatsApp Business'ın gelecekteki bir sürümünde kullanıma sunulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal