Volkan Demirel'in Fenerbahçe Sivasspor Maçı Yorumu Büyük Tepki Çekti!

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk ettiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmasının ardından eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Sivasspor maçı ile ilgili yorumları tepki topladı.

12.09.2021-20:18 - (Son Güncelleme: 13.09.2021-10:58) Volkan Demirel'in Fenerbahçe Sivasspor Maçı Yorumu Büyük Tepki Çekti!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında ligde namağlup bir şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe kendi sahasında Sivasspor engeline takılarak öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe hızlı başladığı karşılaşmada golü erken buldu ve arka arkaya pozisyonlara girmeye de devam etti.

Ancak ilk yarının son anlarına doğru Fenerbahçe, kalecisi Altay Bayındır'ın yapmış olduğu hatada penaltıdan gelen Pedro Henrique'nin golüne engel olamadı.

Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşmasının 1-1'lik beraberlikle ayrılmasının ardından spor yorumcuları beraberlikle sonuçlanan karşılaşmayla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel, yapmış olduğu açıklamalarda ;

BURASI MLS GİBİ DEĞİL

Fenerbahçe'de kısa paslarla oynamayı bilen oyuncular olmalı, yeni transferler ritim bulmalı. Rossi MLS'te iyi günler geçirmiş ama burada yakın temas var, teknik oyuncularda problem yaratıyor.

VERİLEN PENALTI KARARI DOĞRU

Bazen güven başınıza iş açabilir. Kendine güveni sonrası yaptığı bir hata diyebilirim. Hata sonrası verilen penaltı da doğru

FENERBAHÇE'NİN İYİ OLMADIĞINI GÖRDÜK

İlk 3 haftaya baktığımız zaman üçüncü bölgede Fenerbahçe'nin iyi olmadığını gördük, Sivasspor karşısında da benzer bir durum vardı. Fenerbahçe üç haftada Adana Demirspor'u 1-0 yendi, Antalya maçında Antalya kaçırıyor, dönüp gol yapıyorsun. Sıkışan oyunda Fenerbahçe çare arıyor ama çare bulamıyor. Burada adam eksilten, çare bulacak futbolcular gerekiyor. Fenerbahçe için 1-1'lik skor üzüntü verici, moral bozucu

OYUNA AĞIRLIK KOYMAK ZORUNDASINIZ

60. dakikada yapılan Özil ve Berisha değişiklikleri de konuşulabilir, bu iki oyuncu da skoru değiştirebilecek futbolcular. Fenerbahçe özellikle iç sahada çok baskın oynamak ve bunu rakibine hissetirmek zorunda. 90 dakikada tempo yapamazsınız ama oyuna ağırlık koymak zorundasınız. Berisha ve Rossi için yorum yapmak için çok erken. Berisha biraz ayakları ağır gibi geldi, Rossi ise Pelkas'ın bir model düşüğü gibi. Pelkas olsaydı mesela Sivasspor karşısında çok daha farklı olabilirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal