Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Beşiktaş Maçında Verilmeyen Penaltılarına İsyan Etti!

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Beşiktaş'a konuk olurken sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından ise sarı kırmızılılarda Teknik Direktör İrfan Buz dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

12.09.2021-11:41 - (Son Güncelleme: 12.09.2021-11:41)

Yeni Malatyaspor deplasmanda Beşiktaş'a konuk olurken karşılaşmaya hızlı başlayan siyah beyazlıların bu baskısına dayanamayarak kalesinde golü erken gördü.

BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMAYA HIZLI BAŞLADI!

Siyah beyazlılarda yeni transfer Miralem Pjanic'in asistinde Michy Batshuayi'nin golüyle karşılaşmaya hızlı bir başlangıç yapılırken birkaç dakika sonrasında ise Josef'in başlattığı atakta Georges Kevin N'Koudou topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi.

YENİ MALATYASPOR KALECİSİNDEN BÜYÜK HATA

İkinci yarıda Yeni Malatyaspor kalecisi Abdülsamed'in büyük hatasını affetmeyen Michy Batshuayi farkı 3'e çıkarırken karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanından 3-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından mikrofonların başına geçen Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

İSTEDİĞİMİZ OYUNU SAHAYA YANSITAMADIK

Maçın zor olacağını biliyorduk. Beşiktaş'ı sahasında coşkulu ve istekli bekliyorduk. Buna cevap vermek istedik. Çok erken iki gol yedik. Genel anlamda Beşiktaş bizden daha iyi oynadı. Cevap veremedik. İstediğimiz oyunu yansıtamadık.

HAKKIMIZ OLAN PENALTIMIZIN VERİLMESİ GEREKİYORDU!

Birinci pozisyonda bize göre yüzde 100 penaltı var. Hakkımızsa penaltı verilmesi gerekiyor. Oyun daha farklı bir yöne gidebilirdi. Ancak Beşiktaş'ı kutluyorum. Kendi sahalarında iyi bir müsabaka ortaya çıkardılar. Biz istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Analizlerimizi yapıp, önümüze bakacağız. Önemli oyuncularımız da dönecek. Onlarla birlikte inşallah kendi sahamızda Karagümrük'ü yenerek, 3 puanı alacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal