Maç Sona Erdi! Fenerbahçe 1-1 Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe sahasında Şükrü Saracoğlu Spor Kopleksi'nde ligin güçlü ekiplerinden Sivasspor'u konuk ediyor.

07.09.2021-18:21 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-15:49) Maç Sona Erdi! Fenerbahçe 1-1 Sivasspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Fenerbahçe: Altay, Min Jae, Serdar Aziz, Tisserand, Gustavo, Zajc, Osayi, Muhammed, Rossi, Mesut, Berisha

Sivasspor: Muammer, Ahmet, Caner, Goutas, Uğur, Hakan, Cofie, Fajr, Pedro, Gradel, Yatabare

İKİ TAKIM ARASINDA

Sivasspor'u konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kaybeden Fenerbahçe, lig tarihinde hiçbir rakibinden üst üste üç iç saha yenilgisi almadı.

Fenerbahçe ile oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Sivasspor (1B), daha önceki 26 karşılaşmada aldığı galibiyet sayısına ulaşmak için sahaya çıkıyor (4G 5B 17M).

Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde bir sezonda oynadığı ilk dört maçı da gol yemeden kazanan ilk takım olmak istiyor.

Bu sezon çıktığı üç Süper Lig maçını da kazanamayan Sivasspor (1B 2M), en son küme düştüğü 2015/16'ya 4+ maçlık galibiyet hasretiyle başladı (10 maç).

Geçen sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu altı Süper Lig maçının birini kazanabilen Sivasspor (3B 2M), tek galibiyetini Mayıs 2021'de Fenerbahçe deplasmanında aldı (2-1).

Süper Lig'de çıktığı son 11 maçta 12 golde pay sahibi olan Enner Valencia (9 gol & 3 asist), bu sezon Fenerbahçe formasıyla görev yaptığı üç resmi karşılaşmada beş gol attı (Süper Lig & Avrupa Ligi). Ekvadorlu forvet, Mart 2014'ten bu yana ilk kez üst üste dört lig maçında fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.

Altay Bayındır, Toni Schumacher'den (1988/89) bu yana bir sezonda çıktığı ilk dört maçta da kalesini gole kapatan ilk Fenerbahçe kalecisi olmak istiyor.

Fenerbahçe ile oynadığı son üç Süper Lig maçında birer golde pay sahibi olan Mustapha Yatabare (1 gol & 2 asist), Türkiye kariyerinde hiçbir rakibine karşı üst üste dört maçta tabelayı değiştiremedi.

Vitor Pereira (%67.6; 25/37) bu karşılaşmadan galip ayrılırsa, Süper Lig tarihinde 2+ sezon görev yapmış teknik direktörler arasında en yüksek galibiyet yüzdesinin sahibi olacak (%68.3; Josef Venglos).

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'den (17) daha fazla mağlup olduğu tek rakibi Galatasaray (19).

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal