Voleybol’da play-off finali heyecanı: Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçları ne zaman?

Sultanlar Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu serinin oynanacağı tarihler belli oldu. Peki Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçları ne zaman? İşte detaylar…

06.04.2024-10:49 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-10:49) Voleybol’da play-off finali heyecanı: Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçları ne zaman?

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek. Türkiye Voleybol Federasyonu ise final etabında oynanacak olan maçların tarihlerini açıkladı. Spor severler ise bu tarihleri araştırmak üzere arama motorlarına yöneldi. Peki Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçları Ne Zaman?

Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçları ne zaman?

Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit play-off final serisinin maçlarının oynanacağı tarihler şu şekilde: 

9 Nisan Salı: 19.00'da Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasında müsabaka yapılacaktır. Maç, Burhan Felek Vestel Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

13 Nisan Cumartesi: 19.00'da Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit arasında karşılaşma düzenlenecektir. Maç, Burhan Felek Vestel Spor Salonu'nda yapılacak.

Voleybol’da play-off finali heyecanı: Fenerbahçe Opet-Eczacıbaşı Dynavit maçları ne zaman?

15 Nisan Pazartesi: 19.00'da Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit arasında maç yapılacaktır. Karşılaşma, Burhan Felek Vestel Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

18 Nisan Perşembe: 19.00'da Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet arasında mücadele yapılacaktır. Maç, Burhan Felek Vestel Spor Salonu'nda gerçekleşecek. (Gerekirse)

21 Nisan Pazar: 19.00'da Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit arasında karşılaşma yapılacaktır. Maç, Burhan Felek Vestel Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. (Gerekirse)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal