Wanda Nara eşofmanı giydi ortalık karıştı: Mauro Icardi Juventus’a mı gidiyor?

Galatasaray’ın Arjantinli Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın sosyal medya hesabından Juventus logolu bir eşofmanla verdiği pozu paylaşması ortalığı karıştırdı. Sarı kırmızılı taraftarlar bu görüntü sonrasında endişeye kapıldı. İşte detaylar…

06.04.2024-10:24 - (Son Güncelleme: 06.04.2024-16:28)

Bir reklam filmi öncesinde sosyal medya hesabından paylaşan Wanda Nara’nın Juventus logosu olan bir sweatshirt ile görüntü verince Galatasaray taraftarı endişeye kapıldı. Wanda Nara’nın bu paylaşımının ardından Mauro Icardi’nin Juventus’a gidip gitmeyeceği konusunda tartışmalar başladı. Taraftarlar da konu hakkındaki gelişmeleri takip etmeye başladı.

Icardi, İtalya’ya mı dönüyor?

Inter'in eski golcüsü, şu sıralar Galatasaray formasıyla sahalarda başarılı bir performans sergiliyor. Ancak İtalya Serie A'dan ayrıldıktan sonra çeşitli yerel takımlarla anlaştığı yönünde ortalıkta dolaşan dedikodular, futbol dünyasını heyecanlandırıyor. Özellikle eşi Wanda Nara'nın sosyal medya paylaşımları, Icardi'nin transfer konusuyla ilgili yeniden spekülasyonlara neden oldu.

Wanda Nara eşofmanı giydi ortalık karıştı: Mauro Icardi Juventus’a mı gidiyor?

Juventus'a transfer olacağı yönündeki söylentiler, Galatasaray taraftarlarını üzdü. Bu sezon Sarı-Kırmızılı forma altında 39 maça çıkan 31 yaşındaki golcü, 24 gol atıp 11 asist yaparak dikkatleri üzerine çekti. Ancak Icardi'nin Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor ve Transfermarkt'a göre şu anki piyasa değeri 18 milyon euro olarak belirtiliyor. 31 yaşındaki yıldız futbolcu, kariyerindeki bir sonraki adımı belirlemek için sezon sonunda tüm teklifleri değerlendirecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal