Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan takıma gözdağı geldi: Ödemelerinizi yapar yollarımızı ayırırız

Süper Lig'de son olarak Başakşehir ile berabere kalan Beşiktaş'ta başkan Hasan Arat, takıma ultimatom verdi. Arat, oyuncuların yüreğiyle oynaması gerektiğini ve genç oyuncularla gurur duyduğunu açıkladı. İşte detaylar...

05.04.2024-20:55 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-20:55)

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta kötü gidişat sürüyor. Siyah Beyazlıların başkanı Hasan Arat, seçildiği günden bu yana ilk kez Ümraniye’de oyuncularla bir toplantı yaptı ve adeta oyunculara ultimatom verdi.

“Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız”

Başkan Hasan Arat’ın yaptığı konuşmada "Sahada mücadele vermeyecekseniz, Beşiktaş taraftarının istediği futbolu oynamayacaksanız, mücadele etmeyecekseniz, aklınızda transferden başka bir şey olmayacaksa hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız" ifadelerini kullandı.

“Sosyal medyadan yazılanlara bakmayın”

Genç oyuncularla gurur duyduğunu belirten Hasan Arat takımın kaptanlarından sorumluluk almaları talimatını verdi. Arat "Sosyal medyada yazılanlara bakmayın, Avrupa’ya mutlaka gitmemiz gerekir. Türkiye Kupası tek hedefimizdir. Mutlaka almamız gerekiyor. Bunun için sahada savaşacak, sonuna kadar mücadele edeceksiniz. Maç sonunda taraftarımız üzgün ve mutsuzken, gülen, rahat davranan, durumu kabullenen bir tavır görmek istemiyoruz” diye belirtti.

Santos’a ultimatom verdi

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat Teknik Direktör Santos ile yaptığı görüşmede takımın oyunu nedeniyle camia ve taraftarın rahatsızlığını belirterek kötü oyunun nedenlerini sordu ve derhal toparlanmaları gerektiği talimatını vererek, takım toparlanmazsa bunun sonuçlarının iyi olmayacağı mesajını verdi. Arat, şimdi yapılan olumsuz yorumlara değil, iyi oyuna, mücadeleye, taraftarın yüzünü güldürecek sonuçlara odaklanın Beşiktaşa yakışmayan, karakterine uymayan oyunu kabul etmeyeceğini tekrarladı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal