Valilik harekete geçti! Bebek sahilinde uygunsuz görüntülerdeki çift gözaltında!

İstanbul Bebek'te çift uygunsuz bir şekilde halka açık alanda görüntülenmişti. Sosyal medyada görüntülerin yayılmasıyla beraber yaşanan akılalmaz olay ses getirmişti. Türk oldukları belirlendikten sonra emniyet güçleri tarafından gözaltına alındılar.

31.05.2022-15:22 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-15:47)

İstanbul Bebek'te  çift uygunsuz bir şekilde halka açık alanda görüntülenmişti. Sosyal medyada görüntülerin yayılmasıyla beraber yaşanan akılalmaz olay ses getirmişti. Halka açık aladan uygunsuz bir şekilde görüntülenen iki kişi gözaltına alığı bilgisi aktarıldı. Gözaltına alınan iki kişinin daha önceden de sabıkası olduğu bilgisi verildi. İstanbul Valiliği yaşanan olayla ilgili açıklamada bulundu.

Valilikten açıklama geldi

İstanbul Valiliği'nden  gelen açıklamada, "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.'nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Şüpheliler gözaltına alındı

Şüpheliler gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı uygunsuz görüntülerin ardından harekete geçti. Bebek sahilinde uygunsuz olarak yakalanan çiftin Türk oldukları belirlendikten sonra emniyet güçleri tarafından gözaltına alındılar. Emniyette işlemleri tamamlanan çift İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüphelilerin savcılıkta sorguları sürüyor. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal