Bebek sahilinde ne oldu, uygunsuz görüntüler kime ait? Görüntülerdekiler Türk mü, Suriyeli mi?

Gündeme bomba gibi düşen seks görüntülerinin gerçeği ortaya çıktı. İstanbul Bebek sahilinde Suriyelilerin seks yaptığı iddiaları görüntüler ile sosyal medyaya yansıtıldı. Türkiye'de yer alan bir grubun sığınmacılar üzerinden kötü gösterimler yaptığı ortaya çıktı. Bebek sahilinde neler oldu? Bebek sahilinde seks yapanlar kimler? Bebek sahilindeki görüntülerin detayları haberimizde yer almaktadır

31.05.2022-15:04 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-15:13) Bebek sahilinde ne oldu, uygunsuz görüntüler kime ait? Görüntülerdekiler Türk mü, Suriyeli mi?

Sığınmacıların hedef alındığı görüntüler kısa sürede yoğun ilgi gördü. Bebek sahilinde çekilen görüntüler sosyal medyada gündeme geldi. İki kişinin çevredeki insanları aldırış etmeden seks yaptığı görüntülerin Suriyelilere ait olduğu iddia edildi. Fakat o kişilerin Suriyeli olmadığı gerçeği ortaya çıktı. İşte detaylar...

''Suriyeli'' diye paylaştıkları kişiler bağımlı çıktı

Türkiye'de yer alan sığınmacıları kötülemek amacıyla yapılan çirkin görüntüler tepki toplamaya devam ediyor. İstanbul Bebek sahilinde cinsel ilişkiye giren iki ahlaksızın Suriyeli olduğu gündeme geldi. Fakat o kişilerin Türk olduğu ve erkeğin uyuşturucu kadının ise seks bağımlığı olduğu gerçeği çok geçmeden öğrenildi. Görüntülerdeki kadının aynı suçtan Bodrum'da işlem gördüğü de belirlendi.

Bebek sahilinde neler olur?

İstanbul Valiliği'nden açıklama

Valilikten yapılan açıklamada, “30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T.’nin halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edilmiştir. Güvenlik güçlerimizce yakalanan şahıslar hakkında “Hayasızca Hareket” suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan incelemede, şüpheli Ö.K.’nın aralarında ‘Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet’ gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T.’nın ise ‘Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama’ suçlarından 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Adliyeye getirildiler

Görüntülerin ait olduğu iki kişi hakkında suç duyurusu bulunmasıyla beraber İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görüntülerle beraber soruşturmayı başlattı. Şüphelilerin ifadelerinin alınmasıyla adliyeye sevk edildi.

Video Linkte... Tıklayınız...

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal