Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol'da sorun ne, ne zaman düzelecek? 31 Mayıs Trendyol erişim sorunu

Trendyol’dan alışveriş yapmak isteyen kişiler Trenyol’a giriş yapamamaktadır. Trenyol’a bağlantı sorunu yaşayan kişiler neden Trendyol’a giriş yapamadıkları merak ediyorlar. İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

31.05.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-15:28) Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol'da sorun ne, ne zaman düzelecek? 31 Mayıs Trendyol erişim sorunu

Bugün Trendyol uygulamasına giriş yapamayan pek çok kişi uygulamanın neden açılmadığını merak etmektedir. Uygulama da yaşanan sorun sonrasında kullanıcılar Trendyol çöktü mü sorusunu araştırmaya başladı. İşte merak edilen tüm soruların yanıtı…

Trendyol neden açılmıyor?

Trendyol’a sosyal medya bağlantıları ile giriş yapmak isteyen pek çok kişi uygulamaya giriş yapamadılar. Sosyal medya ve google üzerinde giriş yapmak isteyen kişilerin karşılaştığı sorun kısa sürede çözüldü.

Trendyol Çöktü Mü

Trendyol sahibi kurucusu kim? Demet Mutlu kimdir?

Türkiye’deki en büyük e-ticaret sitesi sahibi ve CEO'su olan Demet Mutlu pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Lise hayatını İtalya’da tamamlayan Mutlu ardından Amerika’da üniversite hayatına başladı. New York Üniversitesi Ekonomi Bölümünden birincilik ile mezun olan Mutlu, daha sonra Harvard'da MBA'e (Master Of Business Administration) kabul edildi.

Eğitimleri sırasında kendi işini kurmanın daha iyi olacağını düşünen Demet Mutlu, masterı yarım bıraktı. Hayalleri için bir adım atan Mutlu 300 bin dolar sermaye ile giriştiği bu işten oldukça başarılı sonuçlar elde etti. Bebek'teki evinin salonunda kurduğu Trendyol'u 2010 yılının Mart ayında hayata geçirdi. Site 16 ay içerisinde değerini 150 milyon dolara katladı.

Şirket daha sonra Kleiner Perkins Caufield ve Byers şirketinden de yatırım aldı. Bu olayın ardından şirket 2010 yılında cirosunu 34,033.478 dolara çıkardı. 2013 yılına geldiğimizde ise şirket Maslak’taki ofisinde yerini aldı. Bunun ardından binaya Trend Store'u açan Demet Mutlu’nun bu işten önce de kendini geliştirdiğini görmekteyiz. Mutlu, İsviçre, Japonya, Amerika ve Türkiye'de finans, pazarlama üzerine eğitimler aldı. Faklı ülkelere de hizmet sağlayan Trendyol buralarda ofis açmak yerine depo açmayı tercih etmektedir.

Trendyol Grup, Türkiye'de yer alan bir moda e-ticaret sitesi olarak gelişmesini sürdürmektedir. Trendyol Grup markaları arasında Trendyol.com, Modagram.com ve Milla by trendyol yer almaktadır. Türk tasarımcıların ürünlerinin internet ortamından kolayca alınmasına olanak tanıyan site . DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş ile çalışmalarını sürdürmektedir. T-29 adını verilen bir kalite kontrol testi ile ürünlerini hizmete sunmaktadır.

Demet Mutlu,verilen siparişlerinin çoğunun İstanbul, Ankara ve İzmir'den geldiğini söylemektedir. 4 milyonu aşan üye ile her geçen gün yeni üyeler eklemektedir.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal