Uzun Süredir Kimseyle Görüntülenmeyen Tuba Büyüküstün'den Aşk İtirafı Geldi!

Uzun zamandır ekranlarda yer alamayan Tuba Büyüküstün’ü muhabirler yakaladı. Ünlü oyuncu aşk açıklamalarıyla damgasını vurdu.

24.12.2021-18:39 - (Son Güncelleme: 24.12.2021-18:39)

Ekranların sevilen yüzü ve başarılı oyuncusu Tuba Büyüküstün, uzun bir süredir televizyonda ve dijital platformlardan uzak duruyor. Ünlü oyuncu uzun süredir kariyeri ve özel hayatıyla magazin gündeminde yer almıyor. Gözlerden uzak aile hayatı yaşayan başarılı oyuncunun hayranları, artık Tuba Büyüküstün’ü ekranlarda görmek için can atıyor. Basın mensuplarının kameralarına yansıyan ünlü oyuncu ise, kalbinde kimin olup olmadığına dair ise olay açıklamalarda bulundu. Yetenekli oyuncunun muhabirlere yaptığı açıklamalar ise hayranlarını güldürdü. Muhabirlerin, ‘’Kalbinizi kapattınız mı?’’ sorularına samimi yanıtlar veren Büyüküstün, kaçamak cevaplar vererek soruları yine yanıtsız bıraktı. 

ÜNLÜ OYUNCU SORULARDAN KAÇTI

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, uzun süredir hem iş hayatında hem de aşk hayatında hiçbir yerde görülmüyor. Ünlü oyuncunun hayranları Büyüküstün’ün yanında Umut Evirgan’dan sonra kimseyle göremedi. Özel hayatı ve aşk hayatı çok merak edilen ünlü oyuncu ise, kendisine yöneltilen bu sorulara kaçamak cevap vererek yine yanıtsız bıraktı. Basın mensupları ünlü oyuncuyu arabasında yakalayınca; ‘’Kalbinizi kapattınız mı?’’ diye soru yöneltti. Güzel oyuncu bu soruya ‘Hayatımda kimse yok arkadaşlar. Hayır, benim kalbim çok dolu. Kocaman benim kalbim. Boştan kastınız ne bilmiyorum. Boştan kastınız bir insanda benim kalbim çok dolu’’ şeklinde duygularını ifade etti. Ünlü oyuncu hayatında kimsenin olmadığını dile getirerek, hakkında çıkan iddialara da açıklık getirmiş oldu. Güzel oyuncunun hayranları ise Büyüküstün’ü ne zaman kiminle ve kiminle göreceğini çok merak ediyor…

tuba büyüküstün

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal