01.08.2022-15:15 (Son Güncelleme:08.04.2023-15:03)


1

Ünlülerin rezil olduğu fotoğraflar nasıl?

Ünlülerin rezil olduğu fotoğraflar nasıl?

Her günlerinin güzel geçtiğini düşündüğünüz ünlülerin de aslında kötü geçirdiği ve unutmak istediği anıları var. Gerek günlük hayatlarında gerek özel günlerinde gerekse konserlerinde başlarına gelen felaket olaylar mevcut. Bu olayları profesyonelce yönetebilmeyi bazıları başarabiliyorken, bazıları ise maalesef başaramıyor. Başlarına gelen rezillikler, tüm dünya tarafından konuşuluyor ve hiç kimse bu olayları unutmuyor. Basın mensuplarının sürekli peşlerinde oluşu yaşadıkları hiçbir olayın gizli kalmamasına sebep oluyor. Normal hayatlarında bile sürekli izlenen bu ünlülerin, gizli kalmasını istedikleri olaylar bile bir şekilde tüm dünya tarafından duyuluyor ve dijital ortamlarda sonsuza dek kalıyor. İsteseler de bir şekilde sosyal medyanın, basının ya da dijital ortamda herhangi bir mecrada kalmaya mahkum olan bu içerikler yüzünden yaşadıklarını unutamıyorlar. Bazılarının başlarına o kadar fazla rezillik geliyor ki sırf bu yüzden olayları hatırlamıyorlar... Dünyaca ünlü isimlerin başlarına gelen bu olaylar karşısında gülüp geçtikleri ve yaşadıkları her basına sızan olayda sakin kalabilmeyi öğrendikleri profesyonelliklerinden kaynaklanan bir yetenek. İşte rezillikleri ile tüm dünyada alay konusu olmuş ünlülerin o anları...



2

Myleene Klass

Myleene Klass

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri olan İngiliz şarkıcı Myleene Klass'ın bikinisinin üstünü çıkarıp karpuza sarıldığı fotoğraf takipçilerinin büyük beğenisini kazandı. Paylaşıma beğenilerin yapması akıllara Burcu Biricik'in sosyal medyasını getirdi.



3

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu



4

Solmaz Çiroz

Solmaz Çiroz

İzmir'de bir düğüne katılan Solmaz, dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaştı.Solmaz'ın dansına, "Yemin ederim rezillik", Böyle dans mı olur, oryantelin de adabı var" şeklinde yorumlar geldi.



5

Tuvana Türkay ve İzzet Antebi

Tuvana Türkay ve İzzet Antebi

Önceki gün Cennet Koyu'nda görüntülenen ikili, plajda samimi anlar yaşarken kameralara çekilen çift herkesi şoke etti. Kullanıcılar "ahlaksızlığın böylesi" diyerek tepki gösterdi.



6

Shakira

Shakira

Shakira'nın son paylaştığı fotoğraftaki küçük ayrıntı takipçilerinin gözünden kaçmadı. Herkes güzel şarkıcının sevgilisine göndermede bulundu. Ünlü şarkıcının yanındaki sehpanın alt katındaki mor nesneyi cinsel oyuncağa benzeten bazı hayranları Shakira'nın futbolcu sevgilisine gönderme yaptı.



7

Nihat Altınkaya

Nihat Altınkaya

Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Nihat Altınkaya'nın babası Yaşar Altınkaya tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Karabük'te son yolculuğuna uğurlanan Yaşar Altınkaya'nın cenazesinde bazı vatandaşların ünlü oyuncunun acısına saygı göstermek yerine fotoğraf çektirmeye çalıştığı iddia edildi.



8

Burcu Biricik

Burcu Biricik

Camdaki Kız dizisinin sezon finalinde Hayri ile öpüşen Nalan herkesi şoke etti. İzleyiciler Burcu Biricik'e "sen Sedat'la evlisin kocandan ne farkın kaldı" diye sitem etti.



9

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber sahneye başörtüsü takarak çıktı.



10

Dakota Jonhson

Dakota Jonhson

Ünlü oyuncu Dakota Jonhson'nın sahnede kıyafeti yırtıldı.



11

Seda Sayan

Seda Sayan

Paris’in en ünlü yerlerinden birisi olan L'Avenue'ye giderek eğlenmek isteyen çifte rezarvasyon soruldu. Rezarvasyonu olmayan ikili kapı dışarı edildi. Bunun üzerine çift şoka uğradı.



12

Aleyna Tilki

Aleyna Tilki

Klipte motora binen Aleyna, kıyafetlerini çıkararak iç çamaşırı ile dans etti. Ayrıca göğüslerini de bir banta örten genç şarkıcının bu klibini çoğu kişi beğenmedi. Twitter üzerinden çoğu kullanıcı Gülşen'e benzemeye çalıştığını iddia etti.



13

Inava Sert

Inava Sert

Ivana Sert sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile büyük tepki çekti. Evsiz olduğu görülen bir adamın fotoğrafını paylaşan Sert, "Bu da bir tarz meselesi" şeklinde yazı yazdı. Bunun üzerine sosyal medya ayağı kalktı.



14

Seren Serengil

Seren Serengil

Sahnelere dönen Seren Serengil iddialı sahne kıyafetleri ile gündem oldu. Gülşen'in kostümlerini ve dansını eleştirilmesi adından söz ettiren Seren Serengil son olarak sahnede beyaz dekolteli bir elbise tercih etti. Seren Serengil'in beyaz elbisesini gören takipçileri "Hiç yakışmamış", "Gülşen'i eleştiriyordun", "Külot giymediniz mi?" Şeklinde yorumlar yapıldı.



15

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı'nın kanalı Exxen'de yayınlanan maçlar zaman zaman eleştirilere sebep oluyor. Şampiyonlar Ligi yayıncısı Exxen platformunda yayınlanan maç sırasında IPTV yayıncıları yaptıkları hareketle gündem oldu. Sağ üst köşede yer alan logo'yu "ŞEYMA" olarak değiştiren yayıncılar tepki çekti. Söylemezsem Olmaz ekibi de bu konuya programlarında yer verdi. Arto görüntüleri görünce "Şeyma'nın sevgilisi Meedo'ya bak sen" diyerek bu saldırıyı Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin yaptığını iddia etti.



16

Katy Perry

Katy Perry

Ünlü şarkıcı Katy Perry, gece kulübünden çıkarken dekoltesinden sarkan mendilin farkında değildi.



17

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston



18

Asena

Asena

Asena adıyla bilinen Asena Çakmak sosyal medyada yaptığı paylaşımla olay oldu. 44 yaşındaki güzel dansçı Instagram'da paylaştığı fotoğrafa photoshop yaptı. Photoshop ile bambaşka biri olan Asena aynadaki yansımasını gözden kaçırdı. Takipçilerinin diline düştü.



19

Rita Ora

 Rita Ora

Kosova asıllı İngiliz şarkıcı Rita Ora, ABD'nin Los Angeles şehrinde düzenlediği konserde vücudunu sergilemekten çekinmedi.



20

Lauryn Goodman

Lauryn Goodman

Ünlü televizyon yıldızı Lauryn Goodman katıldığı gecede giydiği kıyafetle dikkatleri üzerine çekti. Güzel yıldızın iç çamaşırını gösteren, altın renkli transparan elbisesi gecede en çok konuşulan konu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr