18.04.2022-12:41 (Son Güncelleme:18.04.2022-17:21)


1

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı ile birliktelik yaşadıkları esnada, Acun, Zeynep Ilıcalı ile evliydi. Bu hikayeyi zaten hepimiz biliyoruz... Çift 8 senenin ardından evlendi.



2

Ayşe Özyılmazel

Ayşe Özyılmazel

Ali Taran, eşi kanser hastasıyken, Ayşe Özyılmazel ile aşk yaşadı. Taran, karısının tedavisi sürerken ondan boşanarak Özyılmazel ile evlendi. Fakat yuva yıkanın yuvası olmadı!



3

Selin İmer

Selin İmer

Cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Selin İmer'in evli ve bir çocuk sahibi şarkıcı Mustafa Ceceli ile aşk fotoğraflarının ortaya çıkması herkesi hayrete düşürmüştü.



4

Gülşen

Gülşen

Gülşen yapımcısı Erol Köse'yle 2015'te aşk yaşamaya başlamıştı fakat Köse evliydi. Köse çifti boşanmaya karar verdi ancak daha sonra Ajlan hanım Erol Köse'yi affetti.



5

Danilo Zanna

Danilo Zanna

Karısında tek celsede boşanan Danilo Zanna, o dönem ihanet iddialarıyla gündeme gelmişti. Karısından boşandıktan sonra yeni sevgilisi Eda Alkaya ile 40. yaş gününü kutlayan Danilo Zanna bu anları sosyal medya hesabında paylaştı.



6

Kıvılcım Ural

Kıvılcım Ural

Şarkıcı Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile evliyken Kıvılcım Ural'la kameralara dudak dudağa yakalanmıştı...



7

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Daha önce adı Raasan Khoshnaw ile anılan ünlü şarkıcı iddialara göre yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisini Şeyma Subaşı’na kaptırdığı iddia edilen Gündeş, Murat Ö adında bir adamla görüşüyor. Murat Ö’nün bir süredir eşiyle evini ayırdığı Gündeş’i göremeden duramadığı söyleniyor.



8

Seren Serengil

Seren Serengil

Bugünlerde sunuculuğunu yaptığı magazin programında ahlak dersi veren Seren Serengil'in bir zamanlar Aziz Yıldırım'ın evli kardeşi Ali Yıldırım ile birliktelik yaşadı.



9

Asena

Asena

Asena, üç senelik erkek arkadaşının evli olduğunu öğrenince şok geçirmişti. Fakat Hasan Dere karısından boşandı ve Asena ile gizli saklı evlendi.



10

Aşkın Nur Yengi

Aşkın Nur Yengi

Haluk Bilginer, Zuhal Olcay ile evliyken, Olcay'ı Aşkın Nur Yengi ile aldattı.



11

Deniz Seki

Deniz Seki

Deniz Seki'nin evli Hüsnü Şenlendirici ile yasak aşkı oldukça tepki toplamıştı.



12

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Geçen senelerde Gülben Ergen'in İzmirli evli iş adamı Tolga Duğles'le olan birlikteliği gündeme oturmuştu! Yeşim Salkım'ın iddialarına göre Gülben Ergen, Ali Yıldırım, Hakan Uzan, gibi kişilerle de evliyken beraber olmuştu.



13

Feraye Tanyolaç

Feraye Tanyolaç

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar ile evliyken Feraye Tanyolaç ile yasak aşk yaşadı. Feraye Tanyolaç'ta Çilingiroğlu'nun evli olduğunu biliyordu...



14

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Tanju Çolak ile Hülya Avşar’ın aşkı 80’li senelerde ülke magazinine damga vurdu!



15

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Ebru Şallı, evli iş insanı Uğur Akkuş ile el ele görüntülenmişti...



16

Ceren Hindistan

Ceren Hindistan

Ceren Hindistan ise iş adamı Ümit Aslan'ın evli olduğunu bile bile uzun bir birliktelik yaşadı!



17

Ece Erken

Ece Erken

Nazım Torbaoğlu ile New York'ta kameralara yakalanan Ece Erken, sevgilisinin evli olduğunu öğrendi. Torbaoğlu'nun Songül Yıldırım ile evli olduğunu öğrenmesinin ardından "Bana 'evli değilim, sevgilim yok' dedi. İlişkim başlamadan bitsin istedim. Nazım Torbaoğlu'nun 2 yıl önce boşandığını biliyorum. Bir adamın boşanma davası devam ediyor olsa bile o adamla beraber olmam." dedi.



18

Linet

Linet

Linet ise Fransız nişanlısının evli olduğunu öğrenince sinir krizi geçirmişti...



19

Sinem Öztürk

Sinem Öztürk

Sinem Öztürk, ünlü reklamcı Mustafa Uslu ile beraberken evli olduğunu sonradan öğrendiğinde oldukça sarsıldı. Uslu, eşinden boşandı, sonrasında Sinem Öztürk ile dünya evine girdi.



20

Özlem Yıldız

Özlem Yıldız

Özlem Yıldız'ın erkek arkadaşı Mustafa Elgin de evli çıkmıştı. Yıldız, bu durumu öğrenince uzun bir süre toparlayamamıştı...



21

Yeliz Yeşilmen

Yeliz Yeşilmen

Ali Uğur Akbaş, Yeliz Yeşilmen ile beraberken Gülbin Vardar ile evliydi...



22

Ziynet Sali

Ziynet Sali

Ziynet Sali'nin Anthony Marshall adlı nişanlısı evli olduğu sonradan ortaya çıkmıştı...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr