Ünlülerin Alışveriş Yaptığı Yerler

Bir zamanlar halktan biriyim mesajı vermek isteyen ünlülerin pazardan alışveriş yapmadığını hepimiz biliyoruz. Peki, ünlülerin alışveriş yaptığı yerler ve tercih ettikleri markalar neler? İşte magazin dünyasının alışveriş çılgınlığı…

09.06.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-16:03) Ünlülerin Alışveriş Yaptığı Yerler

Ünlü dünyasının alışveriş tercihleri her zaman ilgi çekici başlıklardan olmuştur. Hangi ürünleri kullandıkları, nereden aldıkları magazin dünyasının sayfalarını doldurmaya devam ediyor.

Ünlüler Alışveriş İçin Hangi Şehirleri Tercih Ediyor?

Ünlüler alışverişlerini dünyanın farklı ülkelerinde yapmayı tercih ediyor. Sosyete dünyasının ve ünlülerin seçimleri arasında dünyanın en büyük başkentleri yer alıyor. Söz konusu moda olduğunda akıllara gelen ilk şehirlerse moda haftalarının düzenlendiği şehirler. Ünlülerin alışveriş için en çok tercih ettikleri şehir Milano. İtalyanların modaya yön vermek konusunda başarılarını inkar etmek mümkün değil. En gösterişli ve cazibeli parçalar Milano moda haftasında podyumlara taşınıyor. Modayı yakından takip eden ünlülerin tercihlerinin başında da Milano geliyor.

Modanın başkenti de ünlülerin alışveriş yaptığı şehirlerden biri. Fransız stilinin romantik yansımaları moda sektöründe büyük gelişimler yaratmıştır. Paris moda haftası feminen parçaların ön plana çıktığı parçaları podyuma taşıyor. Modaya yön veren şehirlerden biri olan Paris, ünlülerin alışveriş için en çok tercih ettiği şehirler arasında. Londra ve New York da ünlülerin alışveriş şehirleri listesinde yerini alıyor.

Ünlüler Hangi Sitelerden Alışveriş Yapıyor?

İnternet kullanımı hayatımızı değiştirmeye devam ederken ünlülerin alışveriş yaptığı yerler de sanal dünyaya taşınıyor. Günümüzde ünlülerin büyük bir kısmı alışverişlerini online sitelerden yapıyor. Türk ünlülerin alışveriş yaptığı siteler Türkiye’de bulamadıkları ünlü markaların online alışveriş adresleri. Her ürüne kolaylıkla ulaşmak, zaman kaybetmemek, istediğimiz saate alışveriş yapmak gibi seçenekler ünlülerin alışveriş seçimlerini dijital platforma taşıyor.

Online alışveriş hayatımızın merkezine yerleşirken ünlülerin sitelerini de görmeye başlamıştık. Kim Kardashian alışveriş yapmak için online siteleri tercih ettiği gibi satış yapmaya da devam ediyor. ShoeDazzle şirketiyle çalışan Kardashian, ayakkabı ve aksesuar satıyor. Burcu Esmersoy da online alıveriş yapmayı seven ünlülerden. Ayakkabı ve aksesuarlarını internetten almayı tercih ediyor. Çağla Şikel, hem alışveriş yapıyor hem de açtığı youtube kanalından memnun kaldığı ürünleri takipçileriyle paylaşıyor.

Ünlülerin Tercih Ettiği Markalar Neler?

Ünlülerin tercih ettikleri markalar da her zaman ilgi çekici başlıklardan biri olmuştur. Satın aldıkları kıyafetlerin fiyatları boy boy paylaşılırken eleştiri yağmuruna tutulan ünlüler olduğu gibi eşsiz tarzlarıyla kombin fikirleri almamamıza yardımcı olan ünlü isimler de var. Ünlülerin alışveriş yaptığı yerler genelde modaya yön veren şehirler olduğu için marka tercihleri de çok değişmiyor. Balmain, Daniel Patrick, Erika Cavallini, Fendi, Givenchy, Louis Vuitton, Saint Laurent, Topshop, Versace, Yeezy ünlülerin en çok tercih ettiği markalar.

Makyaj malzemelerinde en çok tercih edilen markalarsa Chanel, Becca, Nars, Laura Mercier, Stila, Armani, Charlotte, Mark Jakobs ve Urban. Ünlüler kullandıkları makyaj malzemelerini sosyal medya hesaplarında paylaşmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal