Ünlülerin akın ettiği lansman gecesine Tarkan’ın şovu damga vurdu

Türkiye’de yayına girecek olan dijital platformun düzenlendiği lansman gecesine ünlü yağdı. Olaylı geceye Tarkan’ın sahnesi damga vurdu. İşte o anlar…

15.06.2022-12:05 - (Son Güncelleme: 15.06.2022-12:12)

Dün akşam gerçekleşen Disney Plus’ın lansman gecesine adete ünlü yağdı. Türkiye’de yayın hayatına girecek olacak platformun, projelerini tanıttığı geceye; Hande Erçel, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Pınar Deniz, Burak Deniz, Cansu Dere, Zerrin Tekindir, Buğra Gürsoy gibi birçok ünlü isim katıldı. Olaylı gecede ise 3 yıldır sahnelerden uzak olan Tarkan damga vurdu.

3 yıl sonra tekrar sahneye çıktı

Pandemi sürecinde yurt dışına çıkan ve ailesiyle birlikte uzun süredir Almanya’da yaşayan megastar Tarkan, dün düzenlenen Disney Plus lansman gecesinde sahne aldı. Yaklaşık 3 yıldır sahnelerden uzak duran ünlü şarkıcı, lansman gecesinde sahnelerden uzak kaldığı zamanların acısını çıkarttı. 

Tarkan Disney Plus şovu

Dansıyla geceye damga vurdu

3 yıl sonra tekrardan sahneye çıkan Tarkan, beyaz gömleğinin üzerine giydiği ışıltılı ceketi ile dikkatleri üzerine çekti. Sahnede efsane olan dansını yapan Tarkan, geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal