Ünlü Televizyon Yıldızı Mary Cosby Yıllar Sonra İtiraf Etti: Anneannesi Ölünce Dedesiyle Evlenmiş

Geçtiğimiz günlerde yurt dışında yayımlanan televizyonun en çok izlenen programının ünlü yıldızı yaptığı itiraf ile gündeme oturdu. Ünlü televizyon yıldızı Mary Cosby, anneannesi öldükten sonra dedesiyle evlendiğini söyledi.

25.09.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 25.09.2021-16:54) Ünlü Televizyon Yıldızı Mary Cosby Yıllar Sonra İtiraf Etti: Anneannesi Ölünce Dedesiyle Evlenmiş

Yurt dışında yayımlanan ve reyting rekorları kıran The Real Housewives'ın yıldızı Mary Cosby, yıllar sonra öyle bir itirafta bulundu ki duyanlar ‘bu kadarda olmaz’ dedi. Ünlü televizyon yıldızı yıllar sonra yaptığı itirafta anneannesi öldükten sonra dedesi ile evlendiğini söyledi. Cosby hakkında konuşanlardan biri, ‘O kadın bu dünyaya gelmiş en kötü ruhlu şey’ ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ TELEVİZYON YILDIZI MARY COSBY DEDESİYLE EVLENDİ

ABD’de yayımlanan aynı zamanda dijital kanallar aracılığı ile Türkiye’de de sık sık izlenilen reyting rekorları kıran 'The Real Housewives' programının sunuculuğunu yapan Mary Cosby, hakkında ortaya atılan iddialar cevap buldu. Ünlü televizyon yıldızı anneannesi öldükten sonra dedesiyle evlendiği söylentilerini doğruladı. 

97 yılında anneannesi kaybeden Cosby, kısa bir süre sonra dedesiyle evlendi. Dedesiyle evlenmesinin ardından ki sebebin ise servet olduğunu söyleyen Cosby, dedesiyle evlenmesini böyle savundu. 

Mary Cosby, 1997 yılında anneannesi Rosemary "Mama" Redmon Cosby öldükten çok kısa bir süre sonra üvey dedesi olan Piskopos Robert Cosby ile evlendi. Böylece Mama Cosby'nin milyonlarca dolarlık serveti, birçok şirketi ve Faith Temple Pentekostal Kilisesi'ndeki yönetici pozisyonu torunu Mary'e miras kaldı.

BU DÜNYAYA GELMİŞ EN KÖTÜ İNSAN

Ünlü televizyon yıldızını çocukluğundan beri tanığını dile getiren Faith Temple üyesi olan Abby isimli kadın, Coby hakkında yaptığı açıklamalarda, ‘İnsanları dehşete düşürüyor. O kadın bu dünyaya gelmiş en kötü ruhlu şey. Tahmin bile edemezsiniz. Bütün o gülücükler vs. hiçbiri gerçek değil" dedi. Abby yakın bir akrabası halen kilise üyesi olduğu için tam adının açıklanmasını istemedi.

Kilisenin eski mensuplarından Ralph Arnold ise Cosby'nin bir tarikat lideri olduğundan "hiç şüphesi olmadığını’ dile getirdi. 

TAM BİR DOLANDIRICI

Televizyon yıldızını uzun yıllardır tanıdığını belirten bir başka kadın ise, Coby’nin tam bir dolandırıcı olduğunu iddia ederek, ‘Biz kiliseye dini sebepler için gidiyoruz. Yeni bir yaşam biçimini, Tanrı'yı yüceltmenin yeni bir yolunu öğrendiğimizi sanıyorduk ama gerçek kesinlikle bu değildi. O kilisede çok fazla karanlık iş dönüyor’ dedi.

Coby ailesinin cemaat üyeliğini haricinde dolandırıcılık yaptığına da değinen kadın, ‘Sizi korkutuyorlar. Kilise söz konusu olunca gitmekten de gitmemekten de korkuyorsunuz. Gerçekten berbat bir durum. Tarikat değillerse bile kesinlikle cemaat üyelerini tüm paralarını kendilerine vermesi için kandıran dolandırıcılar. Böylece o kalburüstü hayatlarını rahat rahat sürdürebiliyorlar’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal