Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz İle Hande Ünal Evlendi!

Yakışıklı oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, geçtiğimiz yıl nişanlandığı sevgilisi Hande Ünal ile nikah masasına oturdu. Manisa'da düzenlenen törenle çift, mutluluklarını taçlandırdı.

08.07.2021-08:27 - (Son Güncelleme: 08.07.2021-08:27) Oyuncu İsmail Ege Şaşmaz İle Hande Ünal Evlendi!

Güneşi Beklerken, Aşk Laftan Anlamaz, Serçe Sarayı ve son olarak Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan oyuncu İsmail Ege Şaşmaz evlendi. Şaşmaz, memleketi Manisa'da Hande Ünal ile nikah masasına oturdu. Düğünlerinde saatlerce yorulmadan oynayan çift, o anları sosyal medyada paylaştı.

PANDEMİ KOŞULLARINA UYDULAR 

Düğün yeri olarak memleketi Manisa'yı seçen çift, kına gecesini de evin bahçesinde gerçekleştirdi. Genç çift, pandemi koşulları nedeniyle davetli sayılarının sınırlı tuttu. 


DÜĞÜNÜNE KÖPEĞİDE EŞLİK ETTİ

Kır düğünü yapan çifte düğünlerinde köpekleri de eşlik etti. İsmail Ege Şaşmaz, mekana köpeği ile giriş yaparken karşıdan gelen eşini karşıladı. Gece boyu hiç oturmadan eğlenen çift, roman havasından harmandalına kadar birçok oyun oynadı. Çiftin düğününe giden isimler arasında mutlu ilişkileriyle isimlerinden söz ettiren Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy da vardı. Hande Ünal önceki akşam da evinin bahçesinden kına gecesi yapmıştı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal