Ünlü sunucu Hakan Ural'ın Cumhurbaşkanı hakkındaki paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu: Sevmek ayıp mı yahu

İftar yemeğinde bir araya gelen sanatçılardan Hakan Ural, Cumhurbaşkanı hakkında duygularını dile getirdi. İşte o detaylar...

18.04.2022-10:28 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-10:43) Ünlü sunucu Hakan Ural'ın Cumhurbaşkanı hakkındaki paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu: Sevmek ayıp mı yahu

Kanal D ekranlarında yer alan Neler Oluyor Hayatta isimli programın sunucusu olan Hakan Ural, her yaptığı ve söylediğiyle olay olmaya devam ediyor. Sunucusu olduğu programda partneri Nur Tuğba ile gündemdeki haberleri yorumlayan ve kendi düşüncelerini dile getiren Ural, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Birbirinden değerli sanatçıların bir arada olduğu iftar yemeğinde; ''Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit , Sevim Emre, Hülya Avşar'' gibi pek çok isim yer aldı. Davetliler arasında yer alan Hakan Ural, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir karesini paylaşarak altına da not düştü. 

Ural: Cumhurbaşkanımız Erdoğan’la ellerimizi hiç bırakmadık 

Cumhurbaşkanı ile iftar yemeğinde çekildiği karesini sosyal medya hesabından paylaşan Hakan Ural, düşüncelerini dile getirdi. Ural; ''Reis ile iftar. Memleketi milleti için 20 yılı aşkın hiç durmadan çalışan halkın oyları takdiri ile defalarca temsil ettiği makamda halkına ülkesine binlerce saymakla bitirilemeyecek eserler kazandırmış ve kazandırmaya devam eden yiğit mert vicdanlı Cumhurbaşkanımız Erdoğan ellerimizi hiç bırakmadık. Sevmek ayıp mı yahu'' ifadelerini kullandı. Ural'ın bu paylaşımına ise yorum üstüne yorum yağdı. 

Hakan Ural Cumhurbaşkanı ile olan karesini paylaştı

Devlet hakkında olumsuz yorum yapanlara isyan etmişti

Geçtiğimiz haftalarda devlet hakkında kötü yorum yapanlara karşı sunucusu olduğu programda ateş püsküren Ural; ''Deprem oluyor memleketin suçu var, sel oluyor devletin suçu var, devamlı bir memleketini aşağılama var ama bunların yanın da gerçekler de var. Belli bir kitle var, iki yakanız bir araya gelmesin diye sözde tüm mağduriyetlerinizi satın alıp onları savunuyorum adı altında devletine ve milletine düşmanlar, bir tane iyi bir şey dediklerini duydunuz mu? Nefret, kin, asparagas bunlar bitmeyecek, milletine düşman bir hain ordusu, halkla bir alakaları yok, durmadan sosyal medyadan milletine kin kusuyorlar'' demişti. Ağaç kesimi konusunda da sessiz kalmayan ünlü sunucu; ''Doğa ağaç seveniyiz diye kıyameti kopartanlar yalandan bazı sanatçılar var. Bunların hepsinin ne kadar boş olduğu, ne kadar samimiyetsiz olduğu buram buram samimiyetsizlik koktuğunu anlamış olduk. Sözde yalandan en ufak bir konuda 'burada ağaçlar kesiliyor, burada bilmem ne oldu' diyenlerin gıkı çıkmıyor. Bunlar fanatik ideoloji sahibinden daha militan. Bunu bile söyleyecek kadar dürüst ve cesur değiller. O kadar işleri boş. Ne oldu? Bir gık etseydiniz bari. Bunların samimiyetsizliği çıktığı için müthiş mesut oldum. Bunlara çentiği attım. Bunların işi gücü işgüzarlık. Ben onların ismini biliyorum, cismini biliyorum. Kim olduklarını biliyorum'' şeklinde ifade etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal