Sibel Can ve Hakan Ural ilk göz ağrısı oğulları Engincan Ural'dan aldıkları güzel haberle havalara uçtu!

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Hakan Ural'ın evliliklerinden dünyaya gelen Engincan Ural, müjdeli haberi ailesine duyurdu. İşte o detaylar...

08.04.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 08.04.2022-16:02)

Sesi ve şarkılarıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana herkesi mest eden ünlü şarkıcı Sibel Can, yıllar önce Hakan Ural ile hayatını birleştirme kararı almıştı. Genç yaşta yaptıkları evliliğin ardından iki çocuk dünyaya getiren güzel şarkıcı çocuklarına Engincan ve Melisa ismini vermişti. Daha sonrasında yollarını ayıran fakat yine de dostlukları devam eden güzel şarkıcı Sibel Can ile Hakan Ural'a oğullarından müjdeli haber geldi. Ünlü çiftin ilk göz ağrısı Engincan bir süredir birliktelik yaşadığı sevgilisine evlenme teklifi etti. Başarılı çiftin çocuklarından gelen bu haber ise hem sosyal medyayı hem de magazinin gündemine bomba gibi düştü. Henüz konu hakkında açıklama yapmayan Sibel Can ile Hakan Ural'ın konuya ilişkin ne söyleyeceği ve duygularını nasıl dile getireceği ise şimdiden merak konusu oldu. Sevgilisine evlenme teklifi ederek herkesi şaşırtan Engincan Ural'ın ne zaman nikah masasına oturacağı konusu ise şimdiden en çok konuşulan ve merak edilen konular arasında yer aldı. 

Engincan Ural evlenme teklifi etti

Ural sevgilisine evlenme teklifi etti

Başarılı sunucu Hakan Ural, geçtiğimiz aylarda kızı Melisa Ural'ın bir süredir birlikte olduğu sevgilisiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu ile birliktelik yaşayan ve daha sonrasında Melisa Ural ile aşk yaşamaya başlayan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçı ise, baba Hakan Ural'ın onayından geçmişti. Engincan Ural'ın evlenme teklifinden sonra ise gözler Melisa Ural'a çevrildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal